De ergste seks afknappers van mannen

De ergste seks afknappers van mannen Toen jullie elkaar net kenden deed je er alles aan om er zo goed mogelijk uit te zien. Maar na verloop van tijd merk je toch dat dit verslapt. De meeste mensen denken dat hun partner dit helemaal niet erg vind, maar schijn bedriegt. Je partner is wel degelijk zeer gevoelig voor dit soort seks afknappers!

Te veel aandringen om seks te hebben met je

Een man die constant maar van alles aan het opdringen is tijdens het vrijen verdiend zeker geen punten. Hij wil bepaalde dingen in het bed die zij absoluut niet wilt, zoals bijvoorbeeld pijpen of een bepaald standje. Het is totaal niet aantrekkelijk als een man zijn zin probeert door te drijven.

De man komt te vroeg klaar

Een echte afknapper is ook als de man tijdens het vrijen te vroeg klaarkomt. Samen naar een hoogtepunt werken is natuurkijk veel fijner en spannender. Als de man eenmaal is klaargekomen en de vrouw moet nog, dan is de spanning en opwinding vaak ver te zoeken en is dit ook echt niet leuk voor de vrouw.

De man wilt geen condoom gebruiken

Het laatste wat een vrouw wilt is ongewenst zwanger raken, omdat de man te beroerd is om een condoom te dragen. Buiten het feit dat je meer kans hebt om een SOA te krijgen als je onveilige seks hebt. Absoluut een afknapper dus!

Ongewassen en niet fris

Het komt wel eens voor dat een man zich niet goed heeft gewassen. Dat geeft helemaal niets. Maar als een man totaal geen aandacht neemt om zich te wassen en fris te houden dan is dat niet lekker tijdens de seks met een vrouw. Dit kan zeer onaantrekkelijk zijn en is daarom ook zeker een afknapper bij de man.

Zichzelf vergelijken met anderen

Een man die zichzelf iedere keer maar loopt te vergelijken met andere mannen is niet echt aangenaam. Zeker niet als hij zichzelf continu gaat vergelijken met de ex-partner van de vrouw. Dit kan enkel tot discussies leiden en zeker niet tot een opwindende avond. Vaak gebeurt dit al voor de seks begint, maar helemaal een afknapper zou het zijn als dit tijdens de seks gebeurt. Een man die zichzelf aldoor vergelijkt met anderen is gewoonweg heel onzeker en dat resulteert absoluut niet in een spannende vrijpartij.

De aandacht is ergens anders op gefocust

Seks hebben met je vrouw en tegelijkertijd naar een voetbalwedstrijd kijken is niet erg bevredigend voor de ander. De aandacht zou volledig moeten liggen bij je partner en niet bij andere zaken. Als er een telefoon over gaat, ga je deze natuurlijk niet opnemen! Handig is dan ook om je telefoon van te voren nog even uit te zetten. Dit alles voorkomt dat de vrouw zich niet beledigt gaat voelen en de opwinding in één keer helemaal weg is.

Man is teveel met zichzelf bezig tijdens de seks

Als je als man enkel maar met je eigen genot bezig bent zal een vrouw dit ten alle tijden merken. Blijkbaar lopen er nog steeds mannen op de wereld rond die niet aan het genot van een ander denken. Dit is een vreselijke afknapper.

Blijven zeuren over de grootte van zijn penis

Is mijn penis te klein? Of vindt je hem juist te groot? Is de mijne wel groter dan die van je ex? Zeuren over je penisgrootte is niet iets wat een vrouw wilt horen van je. Natuurlijk is het voor de vrouw wel belangrijk dat hij lekker groot geschapen is, maar ze heeft al voor je gekozen. Als ze je penis niet groot genoeg vindt hoor je dat echt wel hoor. De meeste vrouwen hebben na al dat gezeur geen zin meer in seks.

Lees verder

© 2012 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Kan ik zwanger zijn?Kan ik zwanger zijn?Seks zonder condoom, de pil vergeten hebben, een gescheurd condoom en de eerste keer seks. Kan je daar zwanger van worde…
Veilige seks; op de juiste manier een condoom gebruikenVeilige seks; op de juiste manier een condoom gebruikenEen condoom gebruik je om veilig te vrijen. Het lijkt zo simpel. Omdoen en je bent klaar, toch? Niet helemaal. Je moet h…
Te vroeg ejaculerenTe vroeg ejaculerenWeinig mannen hebben een goede controle over het moment van de zaadlozing. Bij veel gebeurt het dan ook weleens dat ze v…
SOA - hoe hou ik mijn vakantieseks veiligSOA - hoe hou ik mijn vakantieseks veiligBinnenkort gaan we weer massaal op vakantie. Seks tijdens de vakantie overkomt je soms onvoorbereid, hoe voorkom je dat…

Zo vergroot je de kans op een vaginaal orgasmeHet is niet voor iedereen weggelegd om makkelijk vaginaal klaar te komen. Hier vind je enkele tips die je zullen helpen…
Een bevredigend sexueel bestaanWanneer de seks niet langer zo plezierig is als een of beide partners zouden willen, kan dat tot spanningen in de relati…
Bronnen en referenties
  • www.vrouwenonline.nl
  • www.flair.nl
  • www.viva.nl
Mayorfrits (220 artikelen)
Gepubliceerd: 06-06-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.