Afknappers tussen de lakens

Afknappers tussen de lakens Elke vrouw maakt het wel eens mee: een afknapper in bed. Een man die een teleurstelling veroorzaakt tijden de seks. De sfeer is onmiddellijk verpest en jouw lust is één oogwenk verdwenen. Hieronder de 10 ergste afknappers tijdens een vrijpartij. Dus mannen, hopelijk leren jullie er wat van.

1: Hij denkt alleen aan zijn eigen genot

Er lopen nog steeds mannen rond die heel egoistisch zijn tussen de lakens. Al lijkt het voor ons vrouwen logisch, dat het nemen én geven is in bed. Deze mannen willen dat je naar hun luisterd en alles doet wat gezegt wordt. Maar jouw verwennen, daar willen ze niet van weten. Wanneer een man zo met je omgaat, verdient hij geen enkele kans meer. Zeg hem duidelijk dat hij fout zit, en dat hij je niet als zijn hondje moet behandelen.

2: Hij heeft een slappe lul

Dat mannen op leeftijd er een probleem mee hebben, dat is te begrijpen. Maar een jonge man moet hem wel ophoog kunnen houden, anders wordt het een waardeloze vrijpartij. Om het plezier erin te houden, moet hij hard blijven. Een slappe lul geeft een vrouw de nijging om de hele vrijpartij meteen af te blazen. En uiteraard is niemand perfect, en één keer kan het door de beugel. Maar bij meerdere keren is het toch een erge afknapper.

3: Hij klaagt over de grootte

“Size does matter”, dat is helemaal waar. Maar het gaat er voornamelijk om wat je ermee doet. Beter een kleine die stijgert , dan een grote die weigert. Van zeuren over de grootte van je penis, worden vrouwen niet vrolijk. De opwindendheid is gauw verdwenen, wanneer een man aan je vraagt: “Vind je dat ik een kleine heb?” of “Die van je ex was zeker groter?”. Mannen wees eens zeker van je zaakje en doe wat je moet doen.

4: Hij komt te vroeg klaar

Tegelijk klaarkomen is nog zo makkelijk niet. Als man zorg je voor een grote afknapper als je te vroeg klaarkomt. Vooral als hij vantevoren zegt dat niet te doen. De seks is voor een vrouw veel plezieriger wanneer de man opgewonden is. Wanneer de man is klaar gekomen, heeft de vrouw nog maar zelden zin om verder te vrijen. Zoals eerder vermeldt is een slappe lul niet opwindend.

5: Hij vergelijkt zichzelf met anderen

Mannen die in bed hun onzekerheid laten zien, verpesten de stemming. Wanneer hij niet tevreden is over zijn lichaam of seksuele prestaties, moet hij dat tijdens de seks lekker voor zich houden. Vooral als hij zichzelf met andere mannen gaat vergelijken, knapt een vrouw af.

6: Hij kan zijn aandacht er niet bijhouden

Een man die afgeleidt wordt tijdens de seks, toont geen respect naar de vrouw. Als vrouw ga je al snel denken dat het niet spannend genoeg is. Je voelt je beledigt en je zin in seks verdwijnt. Laat die voetbalwedstrijd tijdens de seks dus met rust, en je laat ze lekker de voicemail in spreken. Jouw vriendin is toch veel belangrijker.

7: Hij blijft maar pushen

Aandringen is not-done tijdens de seks. Op die manier toont de man geen begrip voor de vrouw. Als de vrouw niet wilt pijpen, dan wil ze niet pijpen. Blijven pushen terwijl zij geen zin heeft is een echte afknapper. Nee is nee! Laat een vrouw in haar waarde en laat haar niks tegen haar wil doen.

8: Hij is onhygiënisch

Natuurlijk ga je niet voor iedere sekspartij douchen, dat komt niet erg spontaan over. Maar het is voor de vrouw wel prettig als de man lekker fris is. Vieze geurtjes zijn al gauw een afknapper voor de vrouw.

9: Hij vindt het condoom overbodig

Er zijn genoeg redenen om een condoom te gebruiken tijdens een vrijpartij.
Jij wilt niet zwanger worden en niet besmet raken met een soa. Als een man beweert dat het zonder condoom geen kwaad kan en een vrouw wil dat risico niet nemen, dan moet de man niet blijven aandringen. Een man die het risico wel weer nemen, en erg wanhopig is naar de seks is een enorme afknapper.

10: Hij wil geen nieuwe dingen proberen

Het is spannend om nieuwe dingen uit te zoeken en te proberen. Experimenteren met standjes en gadgets, winden een vrouw op. Seks moet vooral niet altijd hetzelfde zijn, dan kom je in een sleur die moeilijk te doorbreken valt.

Daarnaast knappen vrouwen ook af als mannen:

 • Scheten laten
 • Meteen na de daad in slaap vallen
 • Sokken dragen tijdens een vrijpartij
 • Te lawaaierig zijn tijdens de seks
 • Televisie kijken tijdens de seks
 • Hun bril niet afzetten

Het kan natuurlijk ook andersom zijn. Want ook mannen knappen wel eens op vrouwen af.
Bijvoorbeeld omdat:

 • Vrouwen teveel lichaamshaar hebben
 • Hun nagels knippen na de seks
 • Telefoneren of sms'en in bed
 • Praten tijdens het vrijen
 • Hun nagels gebruiken tijdens de vrijpartij
 • Hun huisdier in de slaapkamer laten
 • Knuffelbeesten op het bed hebben
 • Ruiken naar sigaretten of drank
 • Advies geven tijdens de seks

Uiteraard zijn er nog veel meer afknappers, maar dit zijn toch wel de ergste.
Heb jij een erge afknapper meegemaakt, plaats dan een reactie.
© 2009 - 2024 Kimmy-tje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie? Wat doet ze besluiten om een verhouding serieus te nemen en zich vast te leggen? Natuu…
Pijn tijdens het vrijenSeks is iets waarvan je samen wilt genieten. Niet iets waar je tegenop wil zien, omdat je pijn hebt tijdens het vrijen o…
Wat is A-seksualiteit?Wat is A-seksualiteit?A-seksueel, frigide of non-libidoïsme het zijn verschillende benamingen voor mensen die geen seksuele gevoelens hebben.…
Seks, goed voor je conditie!Seks, goed voor je conditie!Je zult het misschien niet geloven, maar seks is heel erg goed voor je conditie, ontwikkeling van je spieren en je uiter…

Seksuele disfuncties: libidostoornissenSeksuele disfuncties: libidostoornissenHoewel (zeker van mannen) gedacht wordt dat men altijd zin in seks heeft, blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. De…
Psychische seksuele problemen bij mannenPsychische seksuele problemen bij mannenPsychische seksuele problemen bij mannen, zoals erectieproblemen en impotentie, vinden in het algemeen hun oorsprong in…
Kimmy-tje (34 artikelen)
Gepubliceerd: 03-02-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.