Leuke weetjes - Seks

Leuke weetjes - Seks Wist je dat dikkere mannen een kortere penis hebben? Of dat cornflakes oorspronkelijk bedoeld waren om het masturberen bij jongeren te beperken? Of dat een half uurtje tongzoenen meer calorieën verbrand dan een work-out van twee uur? Leer en lach met deze leuke weetjes over seks?

De seksuele opvoeding van Mangaia

Op het eiland Mangaia in de Stille Oceaan krijgen jongens vanaf hun dertiende seksuele opvoeding van een oudere vrouw. De aandacht gaat hier vooral uit naar voorspel en orale seks. De jongens leren ook dat een vrijpartij minstens vijftien minuten moet duren en dat de vrouw hierbij twee tot drie een orgasme moet hebben. Als op Mangaia een vrouw onbevredigd blijft, zal zij haar man verlaten en het nieuws aan iedereen op het eiland vertellen. Het enige dat de man dan nog kan doen, is nog meer zijn best doen om van die vervelende reputatie verlost te raken.

Het langste orgasme

Het orgasme van een varken duurt gemiddeld dertig minuten! Het record bij mensen is tien seconden.

Potentieverhogende middeltjes

De Argentijnen zijn ervan overtuigd dat het eten van katten de potentie stimuleert. Wil je jouw potentie echter liever op een diervriendelijke manier verhogen, dan zou je ook aan radioactieve straling kunnen denken. In de negentiende eeuw was dit zeer courant. Zo kon je radiosuppo’s en radioactieve penisringen kopen.

Verboden seksspeeltjes

Als je van seksspeeltjes houdt, verhuis je beter nooit naar de Amerikaanse staat Alabama. Daar is het immers verboden om seksspeeltjes te kopen.

Carrièrevrouwen masturberen meer

Carrièrevrouwen masturberen meer dan huisvrouwen. Een enquête heeft immers aangetoond dat 50% van de carrièrevrouwen geregeld masturberen, terwijl dat bij huisvrouwen maar 21 procent is.

Tongzoenen om te vermageren

Mensen die vaak tongzoenen blijven slanker. Dat komt omdat een passionele tongzoen van 1 minuut ongeveer 26 calorieën verbrand. Dat zijn maar liefst 1560 calorieën per uur!

Cornflakes tegen masturberen

Wist je dat John Harvey Kellogg zijn bekende cornflakes ontwikkelde om het masturberen te verminderen. Het was de bedoeling om kinderen dankzij cornflakes de kracht te geven om aan de behoefte van het masturberen te weerstaan.

Hoe dikker de man, hoe korter de penis

Als een man dikker wordt, is zijn onderbuik één van de eerste plaatsen waar het vet zich opstapelt. Daardoor kruipt het over de basis van de penis zodat die zal krimpen. Dikkere mannen hebben dus kleinere penissen.

Pijnlijke natte droom

Vroeger gebruikte men in Engeland een wel heel pijnlijke manier om masturbatie bij jongeren tegen te gaan. Over de penis werd een aluminium ring met pinnen geschoven. Telkens de penis door opwinding groter werd, konden de jongens het niet meer uithouden van de pijn.

Lichaamssappen

Het proeven van de lichaamssappen van andere mensen heeft hetzelfde effect als het slikken van een vitaminepreparaat. Bovendien maakt het de tanden witter.

Borstvoeding

Volgens onderzoek krijgen vrouwen zin in seks als ze een andere vrouw die borstvoeding geeft ruiken. Borstvoeding veroorzaakt immers een chemische prikkel die de zin in seks opwekt.

Seksueel actieve ratten

Ratten behoren tot de meest seksueel actieve dieren van onze planeet. Wist je bijvoorbeeld dat mannelijke en vrouwelijke ratten gemiddeld twintig keer per dag seks hebben?
© 2009 - 2020 Avalon, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Leuke weetjes - De vaginaHoe diep is de gemiddelde vagina? Hoe kan een vrouw haar bekkenbodemspieren trainen? Wat is een coregasm? Wat krijg je a…
Leuke weetjes - MannenWaarom kunnen mannen geen twee dingen tegelijk doen? Wat doet men met de voorhuid na een besnijdenis? Bestaan er slipjes…
Pijn tijdens het vrijen bij de man (dyspareunie)Pijn tijdens het vrijen bij de man (dyspareunie)Pijn tijdens het vrijen (ook wel dyspareunie genoemd) komt zowel bij de vrouw als bij de man voor. Pijn tijdens de seks…
GeslachtsgemeenschapGeslachtsgemeenschapDe geslachtsgemeenschap begint wanneer de stijf geworden penis in de vochtige geworden vagina word ingebracht. Soms maak…

Leuke weetjes - Seksweetjes - Deel 2Leuke weetjes - Seksweetjes - Deel 2Seks is nog nooit zo grappig en interessant geweest als in deze reeks merkwaardige seksweetjes. Wist je bijvoorbeeld dat…
Anticonceptie mogelijkhedenAnticonceptie mogelijkhedenIn Nederland hoeven we niet bang te zijn dat er producten op de markt komen die niet veilig zijn, wel is er nog een ‘str…

Reageer op het artikel "Leuke weetjes - Seks"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Avalon
Laatste update: 16-05-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!