De fouten die mannen maken met het bedrijven van de liefde

De fouten die mannen maken met het bedrijven van de liefde De mannen zijn zeker niet foutloos in bed. Integendeel, ze kunnen er nog wat van opsteken als ze dit gelezen hebben. De meest gemaakte fouten die mannen maken in het bed tijdens het bedrijven van de liefde, oftewel seks. Lees dit en laat het een positief effect hebben op je relatie.

Ruikt vies

Natuurlijk kun je niet op elk moment van de dag helemaal 100% fris ruiken. Maar probeer in ieder geval je best te doen om goed voor de dag te komen. Niemand heeft wat aan zweetvoeten, zwetende oksels en slechte adem. Dit zal de vrouw vies en onaantrekkelijk vinden.

Bron: Greyman, RgbstockBron: Greyman, Rgbstock

Komt te vroeg klaar

Het zou prachtig zijn om, net als in de film, samen klaar te komen. Helaas gaat die werkelijkheid vaak niet op. Probeer er wel rekening mee te houden dat jij, als man zijnde, klaar bent als dit gebeurt. Handiger is om eerst de vrouw af te wachten, alvorens jezelf naar dat hoogtepunt toe klimt. Anders is de spanning helemaal weg en zal er weinig tot niets meer gebeuren.

Geen complimentjes geven

Als een vrouw haar best doet door er sexy uit te zien, moet je haar niet meteen bespringen. Geef ook eens wat complimentjes en zeg wat je ervan vindt. Laat merken dat je dat waardeert, dat werkt enkel in je eigen voordeel. Je haalt veel meer uit het moment, omdat je elkaar meer respecteert, wat weer goed is voor jullie relatie.

Teveel aandringen

Als een vrouw ‘nee’ zegt dan is het ook ‘nee’. Blijf niet aandringen, dit wordt gezien als irriterend bij de vrouw en zal met weinig begrip gepaard gaan. Het is belangrijk om te blijven communiceren in een relatie, zodat je erachter kunt komen waarom ze iets niet wilt. Wellicht dat het via deze weg toch nog besproken kan worden. Dus nooit rechtstreeks aandringen bij een vrouw. Probeer altijd een omweg te nemen om wellicht hetzelfde doel te bereiken.

De aandacht aanhouden

Laat de televisie uit en zet je mobiele telefoon uit, zodat je jezelf volledig kunt richten op de vrouw. Niets is slechter in een relatie als de man er niet met zijn hoofd bij is. De vrouw zal zich enorm beledigd voelen en de zin in seks is totaal verdwenen.

Bron: Ambroz, RgbstockBron: Ambroz, Rgbstock

Jezelf vergelijken met anderen

Vrouwen willen altijd een man die zelfverzekerd overkomt. Als je jezelf gaat vergelijken met anderen kan dit de stemming behoorlijk verpesten. Laat alle twijfels die je over jouw lichaam en seksuele prestaties hebt even links liggen en laat zien wie je werkelijk bent. Er zijn altijd mannen die mooier zijn dan jou, maar met deze mannen ligt je vrouw niet in bed.

De slappe penis

De opwinding van seks zal blijven als de penis hard is, maar helaas is dit niet altijd mogelijk in de werkelijkheid. Een keertje een slappe penis is niet erg, maar zorg ervoor dat je in conditie blijft om de daad te doen. Anders gaat dit doorwerken in je relatie. Er zijn genoeg middelen om een erectie te krijgen of te versterken.

Niet openstaan voor nieuwe dingen

Vrijen moet leuk blijven in de relatie anders gaat de spanning weg en kan dit uiteindelijk tot een breuk in jullie relatie leiden. Daar zit niemand op te wachten. Vrouwen zullen sneller uitgekeken zijn op een kerel die niet meegaat in hun vorderingen. Andersom is dat overigens niet anders, de man zal uiteindelijk ook rechtsomkeer maken in de relatie.

Om een goede relatie te behouden zul je veel moeten blijven communiceren met elkaar. Laat weten wat de wensen van elkaar zijn op het gebied van jullie relatie om deze sterk en stabiel te houden naar de toekomst toe.

Lees verder

© 2012 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie? Wat doet ze besluiten om een verhouding serieus te nemen en zich vast te leggen? Natuu…
De fasen van het sekslevenDe fasen van het sekslevenSeks is een belangrijk onderdeel in een relatie. Het is intiem en speciaal voor jou en je partner. Soms is de seks niet…
Seksuele problemen binnen de relatie of huwelijkSeksuele problemen binnen de relatie of huwelijkKunnen seksuele problemen de relatie of huwelijk zo dusdanig negatief beinvloeden dat de partners in een relationele twi…
Bronnen en referenties
  • www.vrouwenonline.nl
  • www.trendystyle.nl
  • Afbeelding bron 1: Greyman, Rgbstock
  • Afbeelding bron 2: Ambroz, Rgbstock
Mayorfrits (220 artikelen)
Laatste update: 03-09-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.