BlaseCare: wat is het en werkt het?

BlaseCare is een product dat kan helpen bij blaasproblemen, met name bij vrouwen en meisjes. Het is een voedingssupplement met een unieke combinatie aan ingrediënten, die zorgt voor een optimale werking. BlaseCare kan blaasontsteking voorkomen en de weerstand verhogen en ondersteunen. Hoe en waarvoor werkt BlaseCare precies, en waar kun je het kopen?

Wat is het?

BlaseCare is een voedingssupplement dat gebruikt kan worden om infecties, irritaties of andere problemen met de blaas te voorkomen en om de weerstand te verhogen. In de voedingssupplementen zit een unieke combinatie van vitamine C, cranberry-extract en de stof d-mannose. Deze unieke combinatie maakt BlaseCare anders en effectiever dan andere vrij verkrijgbare producten met cranberry-extract en d-mannose, aldus het bedrijf.

Wat doet het?

De combinatie van de ingrediënten in BlaseCare zorgt voor een optimaal klimaat in de blaas. In combinatie met veel water drinken, zorgt BlaseCare dat je veel minder snel een blaasontsteking krijgt, of dat een bestaande blaasontsteking verdwijnt. Veel drinken bij het gebruik van BlaseCare is belangrijk, omdat je zo sneller van een infectie afkomt. Als je veel drinkt, zul je ook vaker moeten plassen, hierbij plas je de blaasontsteking-bacteriën uit.

Wanneer de zuurgraad in je blaas hoog is, kan een bacterie die blaasontsteking veroorzaakt zich moeilijk ontwikkelen. Deze zuurgraad in de blaas wordt verhoogd door de aanwezigheid van het cranberry-extract en de vitamine C in de supplementen. D-mannose is een vorm van glucose, die er ook voor zorgt dat bacteriën zich moeilijker in de blaas kunnen hechten en ontwikkelen.

Het cranberry-extract dat in BlaseCare wordt gebruikt, is Cran-Max. Dit is een uniek cranberry-extract, waarvan voor de productie de gehele cranberry wordt gebruikt, zodat er zo veel mogelijk voedingsstoffen blijven bestaan. Naast de gunstige effecten op de blaas, zorgt BlaseCare er ook voor dat de weerstand wordt verhoogd en ondersteund.

Hoe gebruik je het?

BlaseCare zijn capsules die je kunt innemen met water, het liefst nadat je wat gegeten hebt, om je maag te beschermen. Wanneer je niks eet, heb je kans op misselijk, door het hoge zuurgehalte in de capsules. Je kunt BlaseCare twee keer per dag innemen, om een goed milieu in de blaas te onderhouden. Wanneer je een blaasontsteking hebt of denkt te hebben, kun je zes capsules per dag innemen, gedurende één of twee weken, tot de klachten over zijn. Het is belangrijk om veel te drinken, zodat je zoveel mogelijk afvalstoffen uit plast en bacteriën zo kort mogelijk de tijd hebben om zich te ontwikkelen in de blaas. Wanneer je na een kuur van twee weken nog steeds geen verbetering merkt, is het verstandig om contact op te nemen met de huisarts.

Waar kun je BlaseCare kopen?

Voor BlaseCare heb je geen recept van een arts nodig, je kunt het gewoon zelf bestellen wanneer je denkt dat het voor jou zal werken. Wanneer je behandeld wordt voor je blaas of nieren of hier medicijnen voor slikt, is het wel verstandig om met je arts te overleggen voordat je BlaseCare gaat gebruiken. Gebruik BlaseCare ook niet in combinatie met cranberry-producten, dat kan weer zorgen voor een té hoge zuurgraad in de blaas. Je kunt hierdoor je blaaswand beschadigen, of erg veel last krijgen van misselijkheid. Lees ook altijd eerst de bijsluiter voordat je aan de supplementen begint. BlaseCare kun je kopen op de officiële website. Er zijn ook verschillende andere webshops die de supplementen verkopen, en het wordt in natuurvoedingswinkels verkocht.

Wat kost het?

Voor 100 capsules betaal je ongeveer 25 euro (in 2016). Hier kun je dus ca. twee maanden mee doen. Er zijn ook verpakkingen met een minder groot aantal capsules, hiervoor betaal je iets meer per capsule.
© 2016 - 2024 Loes_e, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
D-Mannose bij blaasontstekingD-Mannose bij blaasontstekingAlles al geprobeerd tegen uw blaasontsteking? Vitamine C, cranberry, antibiotica en keert uw blaasontsteking toch steeds…
Blaasontsteking genezen met citroensapBlaasontsteking genezen met citroensapBlaasontsteking is een vervelende aandoening aan de urinewegen dat veroorzaakt wordt door een bacterie. De dokter schrij…
Hoe voorkom je blaasontsteking?Hoe voorkom je blaasontsteking?Blaasontsteking is ontzettend vervelend en als je hier eenmaal last van hebt, kom je er vaak moeilijk van af. Van de hui…
Wat is d-mannose?Wat is d-mannose?D-mannose is een relatief onbekend maar heel effectief middel, dat gebruikt kan worden voor de bestrijding van urinewegi…

Autisme herkennen bij kinderen van verschillende leeftijdenAutisme herkennen bij kinderen van verschillende leeftijdenAutisme is een aangeboren stoornis die meestal al tot uiting komt bij (jonge) kinderen. Kinderen met autisme ontwikkelen…
Appendicitis: Ontsteking van aanhangsel blindedarmAppendicitis: Ontsteking van aanhangsel blindedarmDe appendix is een klein wormvormig aanhangsel (appendix vermiformis) van de dikke darm dat een dikte heeft van ongeveer…
Bronnen en referenties
  • https://www.blasecare.nl/blasecare
Loes_e (147 artikelen)
Laatste update: 31-10-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Aandoeningen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.