Priorin: middel bij haaruitval en dun haar

Priorin: middel bij haaruitval en dun haar Priorin is een voedingssupplement dat de haarwortels van binnenuit voedt. Wanneer u last hebt van haarverlies, dun of futloos haar kan dit product helpen om een tekort aan voedingsstoffen weer aan te vullen en zo het haar weer sterk en gezond te maken. Priorin helpt helaas niet bij alle vormen van haarverlies.

Wat is Priorin?

Priorin is een voedingssupplement die de haarwortels van binnenuit het lichaam voeden. In Priorin zitten per capsule de volgende werkzame stoffen:
  • Gierstextract (140 mg)
  • Tarwekiemolie (271 mg)
  • L-Cystine (2 mg)
  • Vitamine B5 (9 mg)
Dit zijn allen natuurlijke stoffen die een gezonde haargroei stimuleren.

Dosering

Het product mag dagelijks gebruikt worden waarbij aanbevolen wordt om als startdosis gedurende de eerste 3 maanden ís ochtends 2 capsules in te nemen en ís avonds 1 bij voorkeur tijdens een maaltijd. Na 3 maanden kan men overgaan op een onderhoudsdosis van 1 capsule per dag of kan men stoppen met de kuur als het product het gewenste effect heeft gehad. Eventueel kan later een nieuwe startdosis genomen worden wanneer u weer last heeft van dunner wordend haar, haaruitval of ook bij futloos, dof haar.

Voor wie is het geschikt

Priorin is geschikt voor mensen (zowel mannen als vrouwen) die door een tekort aan voedingsstoffen last hebben van haaruitval en dun haar. Dit kunnen mensen zijn die een slecht voedingspatroon hebben, mensen die veel stress ervaren, herstel na een ziekte, de overgang, zwangere vrouwen etc. Bij deze mensen kan een tekort ontstaan aan bepaalde voedingsstoffen welke resulteren in dunner wordend haar of haaruitval. Door deze tekorten aan te vullen kan het haar weer gezond worden. Het mag gebruikt worden door kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar en is ook geschikt voor vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven. Het kan gedurende langere tijd gebruikt worden.

Voor wie is het niet geschikt

Priorin is niet geschikt voor mensen die kaal worden vanwege een erfelijke factor (alopecia androgenetica). Het middel zal niet helpen bij deze personen, omdat de oorzaak niet ligt in een tekort aan bepaalde voedingsstoffen, maar doordat een erfelijke factor de oorzaak is van de kaalheid. De capsules bevatten gluten en lactose en is daarom niet geschikt voor mensen met een allergie voor deze stoffen.

Werkt Priorin?

Hier zijn verschillende meningen over, het is niet bewezen of dit middel werkt tegen haaruitval en dun haar. Priorin is een voedingssupplement, dus wanneer u een tekort aan de stoffen heeft die in Priorin verwerkt zitten kan het goed zijn dat uw lichaam hier baat bij heeft en het middel inderdaad helpt. Een kwestie van uitproberen dus. U kunt het product het beste een aantal maanden proberen om het lichaam de tijd te geven om de stoffen op te nemen en het haar te laten groeien zodat u een eventueel verschil kunt merken doordat uw haar dikker begint te worden en/of minder uitvalt. Indien u na een aantal maanden (bijvoorbeeld 3 maanden) geen verschil merkt kunt u stoppen met het product en aannemen dat het product voor u helaas niet werkzaam is geweest.
© 2012 - 2024 M_vermaat, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat te doen bij kaalheid en haaruitval?Wat te doen bij kaalheid en haaruitval?Haaruitval of haarverlies kan komen door verschillende oorzaken zoals stress, verkeerde medicijnen, langdurige ziekte,..…
Haaruitval voorkomenHaaruitval voorkomenHaaruitval bij mannen komt al voor vanaf je 25e levensjaar en kan verstekkende gevolgen hebben voor je uiterlijk en iden…
Wat te doen tegen haaruitval? Van minoxidil tot cortisoneWat te doen tegen haaruitval? Van minoxidil tot cortisoneIeder mens verliest elke dag wel wat haar, maar bij de meesten groeit dit ook weer meteen aan. Haarverlies wordt pas abn…
Ongewenst haarverlies: soortenSommige mensen vinden het prachtig: een glanzende hoofdhuid zonder haar. Het wordt een ander verhaal wanneer je geen keu…

Tandarts of kaakchirurg bezoeken bij klachten? Tips!Tandarts of kaakchirurg bezoeken bij klachten? Tips!Stel: u moet voor een pittige behandeling naar uw tandarts, kaakchirurg of mondhygiëniste en u voelt zich angstig of ges…
Tips om hoge bloeddruk te verlagen!Tips om hoge bloeddruk te verlagen!Om te voorkomen dat u één van de drie belangrijkste doodsoorzaken 'hartinfarct', 'herseninfarct' en 'longembolie' krijgt…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Bykst, Pixabay
  • www.priorin.nl
M_vermaat (60 artikelen)
Laatste update: 21-09-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Aandoeningen
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.