Maak je tanden witter met Crest Whitestrips

Maak je tanden witter met Crest Whitestrips Tanden bleken is erg populair de laatste jaren. Helaas is tanden bleken niet erg goedkoop als je de behandeling bij een tandarts laat doen. Je kan ook zelf je tanden bleken met Crest Whitestrips, dit is een van de beste producten op het gebied van zelf tanden bleken. Dit scheelt ook heel veel geld vergeleken met een tandartsbehandeling. De Whitestrips zijn er in veel verschillende soorten, ook voor gevoelige tanden. De laatste jaren is tanden bleken in populariteit gestegen. Waar vroeger alleen filmsterren met hagelwitte rond liepen, kun je nu zelf ook met prachtige witte tanden rondlopen. Er zijn meerdere manieren om je tanden te bleken, onder andere met Crest Whitestrips. Heel veel mensen die het gebruikt hebben zijn enthousiast en de Crest Whitestrips worden dan ook met hoge punten beoordeeld.


Wat is het precies?

Crest Whitestrips zijn strips die je op je tanden kunt plakken. Een setje heet ook wel een pouch en staat gelijk voor éé dag. Eén pouch bevat twee strips. Een strip voor je boventanden en een strip voor je ondertanden. De strips bevatten whitening gel die in werking komt als je de strips op je tanden plakt. Maak je tanden van tevoren even droog voor een beter resultaat. De meeste Whitestrips houd je 30 minuten op je tanden en daarna verwijder je ze en gooi je ze weg. De nieuwste versies van de Crest Whitestrips hebben de Advanced Seal. Deze strips blijven nog beter op je tanden zitten, je kunt er zelfs water mee drinken. Op Youtube kunt je veel filmpjes vinden van hoe je het precies moet aanbrengen, maar het is heel makkelijk.

Goed of slecht?

De meningen over tanden bleken verschillen. De ene persoon zweert erbij terwijl de andere persoon het nooit zou gebruiken of het liever bij een tandarts laat uitvoeren. Het is wat je zelf wilt. Als tanden bleken slecht is, dan maakt het niet uit of je het bij de tandarts laat doen of dat je het zelf doet met Crest Whitestrips. Het grote voordeel van de Crest Whitestrips is dat je makkelijk kunt stoppen als je gevoelige tanden krijgt, dan maak je de kuur niet af of las je een paar rustdagen in.

Gevoelige tanden en nu?

Veel mensen die hun tanden bleken krijgen last van gevoelige tanden, dit is normaal en trekt na een aantal uren tot dagen weer weg. Het is dus niet zo dat je er altijd gevoelige tanden aan overhoudt. Mocht je daar last van krijgen dan kun je daarna het beste je tanden poetsen met Sensodyne, je zal zien dat de gevoeligheid dan verdwijnt.

Het kan wel zo zijn dat je altijd al gevoelige tanden hebt, dan kan tanden bleken heel pijnlijk zijn. Maar met gevoelige tanden kan je wel je tanden bleken met Crest Whitestrips, je kunt dan het beste kiezen voor de Gentle versie. Een kuur van 28 dagen, waarmee je 6 minuten per dag de strips op je tanden hebt.

Verschillende soorten

Crest Whitestrips zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Op deze manier is er voor ieder wat wils, ook voor mensen met gevoelige tanden. De Crest Whitestrips zijn er in verschillende levels. Level 1 tot en met 5, waarvan level 1 de lichtste bleking is en level 5 de zwaarste.

Advanced Vivid

Deze versie wordt het meest gekocht. De resultaten zijn er zoals je bij een kliniek je tanden laat bleken. De Advanced Seal Vivid heeft level 3 en een hele kuur duurt 14 dagen. De strips moet je elke dag 30 minuten op je tanden laten zitten.

Professional Effects

De Professional Effects is de beste Crest kuur die beschikbaar is. De strips zijn ook langer waardoor er meerdere tanden worden gebleekt. De hele kuur duurt 20 dagen en is daardoor intensiever. De strips moet je ook bij deze elke dag 30 minuten op je tanden laten zitten.

Surpreme

De Surpreme is de sterkste versie van de Crest Whitestrips. Deze versie wordt ook wel het originele bleekwit genoemd en is daardoor zwaar met level 5. De strips bevatten geen Advanced Seal waardoor ze lastiger op je tanden blijven zitten. Deze set wordt vooral gebruikt door mensen met hele bruine of gele tanden. Deze kuur duurt 21 dagen, en je moet de strips 2x per dag 30 minuten op je tanden houden.

Intensive Professional Effects

Deze kuur duurt kort en is intensief met level 5. Deze kuur kun je het beste gebruiken als je al eens eerder een kuur succesvol hebt afgerond. De hele kuur duurt 7 dagen, waarvan je de strips elke dag 2 uur op je tanden moet laten zitten.

Gentle Routine

Deze kuur heeft level 1 en een volledige kuur duurt 28 dagen, waarvan je de strips 6 minuten per dag op je tanden moet houden. Deze set is ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden. Dus als je gevoelige tanden hebt kun je het beste kiezen voor deze Gentle Routine, die duurt langer, maar uiteindelijk behaal je ook goede resultaten.

2Hours Express

Deze set is voor ervaren gebruikers en ideaal te gebruiken voor een date of andere belangrijke afspraak. De behandeling duurt 2 uur en er zitten 4 pouches in een volledige kuur. Met deze strips doe je dan 1 jaar, want je mag per 3 maanden slechts 1 pouch gebruiken, omdat de behandeling zwaar is met een level 5 en je een direct resultaat ziet.

Stain Shield

Ook wel een touch-up kuur genaamd. Als je een Crest Whitestrips kuur hebt afgemaakt en je wilt je tanden zo wit mogelijk houden, dan kun je deze strips een paar dagen, om een aantal weken, gebruiken voor 5 minuten, 1x per dag. Dus je gebruikt zo af en toe een paar strips op een laag level. Dit verwijdert de oppervlakkige vlekken.


Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Een veelgestelde vraag met betrekking tot de Crest Whitestrips is hoe lang het resultaat van de strips zichtbaar blijft. Allereerst ligt dat aan je eigen leefgewoontes. Als je veel rookt, koffie, wijn of thee drinkt dan zullen je tanden sneller weer geel worden. Dat geldt ook voor het nuttigen van snoep. Daarnaast is het raadzaam om een whitening tandpasta te gebruiken voor het beste en langste resultaat. Gemiddeld blijven je tanden een jaar wit, daarna verkleuren ze langzaam. Crest Whitestrips raadt aan om elk jaar een setje Whitestrips te gebruiken. Ze verkopen echter ook touch-up setjes (Stain Shield). Met deze strips kun je op een veilige manier je tanden tussendoor witter maken.

Tandpasta

Crest heeft ook een speciale whitening tandpasta. Deze tandpasta is goed werkzaam en zorgt voor het behoud van wittere tanden. Deze tandpasta verwijdert maximaal 90% van de oppervlakkige vlekken op je tanden binnen 14 dagen.

Pas op voor nep

Op e-bay kun je heel veel Crest-producten vinden, in veel verschillende prijsklassen. Het is aantrekkelijk om voor de goedkoopste set te gaan, maar het kan dan zijn dat je een nepsetje koopt. Het product kan identiek zijn aan het origineel, er zijn echter een paar kleine verschillen die je kunt zien als je hem naast het origineel legt. Mocht je een namaakversie gekocht hebben, dan kun je deze beter niet gebruiken. De bestanddelen verschillen met het origineel en dat kan schadelijk zijn voor je tanden, daarnaast kan het ook nog zo zijn dat de werking stukken minder is dan met de originele Crest-verpakkingen. Let ook altijd op de houdbaarheidsdatum en gebruik de strips niet als ze over de datum zijn. En de laatste tip is dat je het beste Crest-producten kunt kopen van verkopers uit Amerika, omdat het daar verkocht wordt. Kies nooit voor verkopers uit Hong Kong of China.
© 2013 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
recensieReview/mening: Witte tanden met Crest Whitestrips ClassicHet is de laatste jaren een echte hype: het bleken van je tanden. Vaak is dat een dure aangelegenheid om bij de tandarts…
Tanden bleken: Witte tanden bij de tandarts of met Crest?In Amerika is het al jarenlang een grote trend: Het bleken van je tanden. Iedereen wil wel een stralend witte Hollywood-…
Zo krijg je prachtige witte tandenZo krijg je prachtige witte tandenVeel mensen dromen van een prachtig gebit met witte tanden. Want een mooi gebit is aantrekkelijk. Witte tanden geven een…
Tanden bleken: De verschillende manieren en schadelijkheidTanden bleken: De verschillende manieren en schadelijkheidVeel mensen houden van witte tanden, maar hebben dat niet omdat ze veel thee en koffie drinken of omdat ze roken, het ka…

Ingescheurde nagel: wat te doen?Ingescheurde nagel: wat te doen?Een ingescheurde of afgescheurde nagel komt vaak voor wanneer de nagels wat langer zijn. Korte nagels scheuren minder sn…
Beauty: Body ButtersBeauty: Body ButtersDe body butters doen het goed de laatste jaren, steeds beter eigenlijk. Maar toch denken veel mensen bij body butter aan…
Bronnen en referenties
  • www.whitestripswinkel.nl
  • www.instantwhite.nl
Linda1986 (240 artikelen)
Laatste update: 11-08-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.