Velasmooth en Velashape - Cellulitis verminderen

Velasmooth en Velashape - Cellulitis verminderen Velasmooth en Velashape zijn de meest efficiënte methodes die er bestaan om cellulitis te verminderen en te verwijderen en om plaatselijk af te slanken. De apparaten kunnen ook gebruikt worden voor het gezicht om tekenen van huidveroudering te voorkomen en te verminderen.

Verschil tussen Velasmooth en Velashape

Hoewel beide apparaten nog steeds in gebruik zijn, is Velasmooth in feite de voorloper van Velashape. Het verschil zit hem in de efficiëntie en de snelheid van de resultaten en daarmee ook in de prijs. Velashape is een stuk duurder per behandeling, maar je hebt wel veel minder sessies nodig voor hetzelfde resultaat als met Velasmooth. Velashape heeft als bijkomende voordeel dat het aangenamer aanvoelt en minder pijn doet.

Beide methodes maken gebruik van infrarood licht (IR), bipolaire radiofrequentie (RF) en een bindweefselmassageroller om plaatselijk af te slanken. Hierdoor gaan de vetcellen krimpen en vet, vocht en afvalstoffen worden via het lymfesysteem afgevoerd. Ook de huidelasticiteit verbetert omdat de collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd.

Infrarood licht (IR)

Het infrarood licht gaat tot een diepte van 5 mm. Het zorgt voor een betere doorbloeding, een betere elasticiteit van de huid en het verwarmt het vetweefsel.

Bipolaire radiofrequentie (RF)

De bipolaire radiofrequentie zorgt voor een verhoogde zuurstofopname en huidverstrakking Het gaat tot een diepte van 15 mm.

Bindweefselmassageroller

De bindweefselmassageroller zorgt voor het oplossen van verklevingen, evenals voor een verbeterede lymfedrainage van vet, vocht en afvalstoffen.

Bij Velashape komt hier ook depressomassage bij, wat helpt bij het losmaken van verklevingen (de voornaamste oorzaak waarom je zo moeilijk van cellulite afraakt).

Sinaasappelhuid, rijbroek, lovehandles, huidverslapping

Velashape en Velasmooth zijn geschikt voor het verminderen van volgende problemen:
 • Sinaasappelhuid
 • Rijbroek
 • Lovehandles
 • Plaatselijke vetrolletjes
 • Slechte doorbloeding van de huid
 • Moeilijk plaatselijk afslanken
 • Huidverslapping
 • Rimpels

Velasmooth en Velashape zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Hoe verloopt de behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 35 minuten. Zowel Velasmooth als Velashape lijken op een stofzuiger. De schoonheidsspecialiste masseert met de kop van deze apparaten de huid in cirkelvormige bewegingen tot ze rood en warm wordt. Deze warmte loopt zodanig op dat er blaasjes op de huid kunnen verschijnen. Dit gebeurt enkel wanneer de epidermis te weinig vocht bevat. Als je huid slecht doorbloed is, kan je er tijdens de eerste sessies ook blauwe plekken aan overhouden. Daar staat tegenover dat je cellulite en plaatselijke vetrolletjes zichtbaar verminderen en dat je huid een stuk steviger wordt.

Tips

 • Kies indien mogelijk voor Velashape. Het is een stuk duurder, maar de resultaten zijn beter en sneller. Op de koop toe doet het minder pijn.
 • Velasmooth en Velashape hebben een nog beter effect indien je het combineert met Mesotherapie.
 • Let op je voeding en levenswijze.
 • Drink veel water, vooral na de behandeling.

Prijs

Velasmooth kost 650 euro voor tien beurten en 75 euro voor een onderhoudsbehandeling. Reken op twee behandelingen per week gedurende minimum 6 à 8 weken.

Velashape kost 750 euro voor 6 beurten (meer heb je niet nodig). Een onderhoudsbeurt kost 140 euro.
© 2008 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Cellulitis verminderen en verwijderenCellulitis kan je gemakkelijk verminderen en verwijderen. Door onderstaand programma op de voet te volgen, kan je cellul…
Infraroodcabine - Ervaringen en resultatenDe infraroodcabine Inovo staat vooral bekend om zijn positieve invloed bij het afslanken, draineren, ontgiften en verste…
Cellu M6 - Endermologie / Lipomassage / RolmassageEén van de bekendste methodes om cellulitis te verwijderen is endermologie. Via een LPG-toestel dat Cellu M6 heet, wordt…
Cellulift endermologie - Ervaringen en resultatenCellulift van Elysée Electro is een massageapparaat dat cellulitis helpt te verminderen en te verwijderen. De activiteit…

Plastische chirurgie - Haartransplantatie (FUE & FUT)Kalend hoofd? Dun haar? Dan kan een haartransplantatie een oplossing bieden. Haartransplantaties zijn de laatste jaren s…
Sneller bruinen / Sneller bruin wordenSneller bruinen / Sneller bruin wordenHoe kan je sneller bruin worden en hoe kun je jouw bruine kleur zo lang mogelijk behouden, zelfs in de winter? Er zijn v…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 09-08-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.