Tanden bleken bij The White Smile Company

Tanden bleken bij The White Smile Company Misschien heb je er ooit reclame van gezien? The White Smile Company staat bekend als de nummer 1 van Nederland op het gebied van tandenbleken. Ze gebruiken de nieuwste technieken en het is 100% veilig en betrouwbaar.

Algemeen

Als je je tanden laat bleken bij The White Smile Company krijg je de garantie dat het bleken niet slecht is voor je gebit. Zelfs niet op de lange termijn. De behandeling is eigenlijk heel simpel. De verkleuringen die in de loop der jaren zijn ontstaan worden weggehaald. Er wordt dus niets van je tand weggehaald, behalve de gele kleur. Tanden verkleuren naarmate een mens ouder wordt. Bij de een gaat dit sneller dan bij de ander. Roken, alcohol, koffie en thee zijn de grootste boosdoeners voor gele tanden. The White Smile Company heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Groningen en je kan heel snel terecht voor een behandeling, meestal al binnen een week.

Behandeling

Voor de behandeling begint krijg je eerst een uitgebreid gesprek en wordt alles aan je uitgelegd en wordt er naar de conditie van je gebit gekeken. Daarna krijg je een beschermlaagje op je lippen en krijg je een mondspreider op (welke niet als vervelend wordt ervaren). Ook je tandvlees wordt afgedekt met een beschermlaag en daarna krijg je een whitening-gel op je tanden. Tot deze tijd ben je ongeveer 30 minuten verder. Daarna volgt de behandeling met de plasmalamp, deze duurt zo'n 60 minuten. Om het kwartier wordt de whitening-gel vervangen of bijgewerkt.

Na een behandeling is het verstandig om 24 uur geen kleurstoffen te nemen. De eerste 3 uur is het raadzaam om niets te eten of te drinken, behalve water. Pijn is eigenlijk uitgesloten bij een behandeling. Het kan zijn dat je tandvlees wat gevoelig is, maar dat is alleen als je normaal ook gevoelig tandvlees hebt.

Resultaat

Het resultaat van een behandeling blijft zo'n 2 tot 4 jaar optimaal, daarna worden je tanden langzaam weer geler. Dit proces kan zelfs nog tien jaar duren voordat je tanden weer zo geel waren als voor de behandeling. Dit ligt aan jouw leefstijl. Het is wel aan te raden om na een behandeling te poetsen met een speciale tandpasta. Deze tandpasta's zijn te koop bij The White Smile Company en zorgen voor een goed behoud van je gebit. Ze zijn vrij prijzig, maar dan weet je zeker dat je een goede tandpasta hebt.

Prijzen

Natuurlijk zijn de kosten ook zeer belangrijk. Bij The White Smily Company krijg je voor weinig geld een zeer goed en veilig resultaat. Er zijn drie soorten behandelingen mogelijk. Bij alle behandelingen heb je de mogelijkheid om televisie te kijken, zo gaat de tijd wat sneller.

De premium behandeling

Dit is de meest voorkomende behandeling. Met deze behandeling krijg je een natuurlijk en mooi resultaat. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 149,-

Tandartsbehandeling

Als je zelf controle wilt hebben over de kleur dan kun je het beste voor deze behandeling gaan. Bij deze behandeling kan je zelf je tanden bleken. Het is een van de veiligste manieren, dit is getest door de consumentenbond. Het grote voordeel van deze manier is dat je zelf kan bepalen hoe wit je tanden gaan worden. Als je het gewenste resultaat hebt bereikt dan stop je met je behandeling. Ook deze behandeling kost € 149,-.

VIP behandeling

Als je het allerbeste resultaat wilt en echt witte tanden wilt moet je voor de VIP behandeling kiezen. Dit is een behandeling die veel BN-ers en modellen ondergaan. Er worden zeer kostbare middelen gebruikt en je tanden kunnen niet witter worden. Deze behandeling kost € 249,-.
© 2011 - 2024 Linda1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Tanden bleken/tanden bleachen met Magic WhiteTanden bleken/tanden bleachen met Magic WhiteDankzij Magic White kan je tegenwoordig je tanden bleken (tanden bleachen) in minder dan een half uur tijd en dit zonder…
Tanden bleken: Wat zijn de voordelen en nadelen?Tanden bleken: Wat zijn de voordelen en nadelen?Wanneer je kijkt naar Amerikaanse advertenties, lachen prachtige mensen je toe met de meest witte tanden die je ooit heb…
Tanden bleken: snelblekenTanden bleken: snelblekenWitte tanden worden door velen als schoonheidsideaal gezien. Tanden bleken wordt dan ook steeds gewoner en raakt meer en…
Tanden bleken zonder risicoTanden bleken zonder risicoLaserbleken is de enige veilige methode om tanden te bleken. De meeste andere methoden om tanden te bleken, maken gebrui…

Verschil tussen Eau de cologne, toilette en parfumVerschil tussen Eau de cologne, toilette en parfumEau de parfum, Eau de toilette en Eau de cologne: wat is het verschil tussen deze drie? Wie een parfum of geurwater wil…
Rosebud Salve: De lippenbalsem van de sterrenRosebud Salve: De lippenbalsem van de sterrenRosebud Salve is al jaren bekend bij sterren. Zij gebruiken het dan ook massaal om hun lippen kusbaar te houden. Wil jij…
Bronnen en referenties
Reactie

Kim, 09-05-2012
Om met de deur in huis te vallen; ga nooit naar The White Smile Company. Voor mensen waarbij het bleken goed gaat, is er geen probleem maar voor mensen die wel klachten hebben gekregen na een behandeling zit je bij dit bedrijf goed fout en helaas weet je van te voren niet of het goed gaat of niet.

In oktober heb ik de vip-behandeling gehad van 250 euro, lang voor gespaard en helemaal zin in. Nadat de behandeling klaar was, was sowieso het resultaat qua witheid wat ik zou behalen niet het geval; nog precies hetzelfde als voor de behandeling, leken mijn tanden wel doorzichtig, had ik verschrikkelijke pijn in al mijn tanden, ik heb 2 dagen ziek op bed gelegen; ik kon niet eten van de pijn in mijn tanden, kaak, hoofdpijn, zweten. Spijt als haren op mijn hoofd. Na een aantal mails en telefoontjes kreeg ik een fluor behandeling om de gevoeligheid weg te nemen, deed niks. Inmiddels 2 keer naar mijn tandarts geweest voor fluor, nog steeds gevoelige tanden en moet ik met speciale tandpasta poetsen, tientallen mails gestuurd naar The White Smile Company en ik ben nu 7 maanden verder! Na heel wat boze mails gestuurd te hebben over wat ze voor mij konden betekenen qua service en dat ik dit erg onprofessioneel vond om een ontevreden klant met veel klachten zo te laten barsten en maar gewoonweg nooit te reageren, ben ik vandaag gebeld.

Zoals ik het bedrijf al inschatte; de fout lag natuurlijk niet bij hun. Deze problemen hadden ze nog nooit ondervonden en konden simpelweg gewoon niet door de behandeling komen. Ik heb voor de behandeling nog nooit iets met mijn gebit gehad, zelfs geen gaatjes dus het kan niet missen. Ze konden mij na 7 maanden de volgende 2 opties geven; nog een fluor behandeling, waarvan ik er nu al zoveel heb gehad, dat werkt niet en had ik ook al aangegeven, of een nabehandeling waarvan ze natuurlijk ook weten dat ik dat afsla na al die pijn. Een kleine vergoeding leek mij dus erg op z’n plaats. Mijn voorstel was om voor een premium behandeling te betalen; 150 euro en dat ze mij 100 euro teruggeven. Dat vind ik al redelijk gul van mezelf aangezien ik 0 resultaat heb en alleen maar slechte dingen ervan heb overgehouden. Zelfs hier waren ze hier niet toe in staat.

Dit bedrijf is dus duidelijk alleen maar belust op geld, leeft totaal niet mee met een klant als er iets niet goed gaat, levert daarmee geen service en is niet bereid tot een fatsoenlijke oplossing als je tot een ‘uitzondering’ behoort.

Al met al; verschrikkelijk bedrijf, 250 euro lichter voor niks, gevoeligheid, geen wittere tanden, na 7 maanden een reactie en geen oplossing. Mensen, als jullie met The White Smile Company in zee gaan; op hoop van zegen dat het goed gaat, zo niet; ben je zwaar de pineut! Reactie infoteur, 09-05-2012
Wat vervelend dat het bij jou verkeerd is gegaan zeg!
Ik ben vorig jaar geweest en heb niet de VIP behandeling gedaan.
Het is wel normaal dat je tanden superwit zijn na de behandeling en dat je witte plekjes ziet. Dit trekt nog weg. Ook is het normaal om een paar dagen gevoelige tanden te hebben. Dit heb ik zelf ook gehad. Bij mij is het gelukkig wel weggetrokken, maar ik vind mijn eigen tanden ook niet wit genoeg.
Maar erg vervelend en onprofessioneel om zo met jou klachten om te gaan

Linda1986 (240 artikelen)
Gepubliceerd: 30-09-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.