Afvallen met Carbuloss Koolhydratenblokker: hoe werkt het?

Afvallen met Carbuloss Koolhydratenblokker: hoe werkt het? Carbuloss Koolhydratenblokker is een dieetproduct dat je kan helpen bij het afvallen doordat het voorkomt dat koolhydraten worden omgezet in lichaamsvet. Koolhydraten zitten in alle producten die suiker of zetmeel bevatten. Voor een optimaal resultaat neem je één capsule bij elke koolhydraatrijke maaltijd, met een maximum van twee capsules per dag. Van hetzelfde merk is ook Lipo-13 verkrijgbaar: een vetverbrander die je helpt in de strijd tegen de overtollige kilo's.

Carbuloss Koolhydratenblokker


Wat is Carbuloss Koolhydratenblokker?

Carbuloss Koolhydratenblokker is een dieetproduct op basis van witte nierbonenextract dat kan helpen bij het streven naar gewichtsverlies, en wel door ervoor te zorgen dat de koolhydraten die je consumeert niet zo aantikken als ze dat normaal zouden doen. De bekende Amerikaanse tv-dokter Dr. Oz betitelde witte nierbonenextract als een van de meest effectieve doorbraken op het gebied van afvallen. Aanbevelingen van Dr. Oz op het gebied van diëten hebben al meer dan eens geleid tot een run op bepaalde afslankproducten.

Voor mensen met overgewicht zijn koolhydraten vaak boosdoeners. Koolhydraten zitten in alles waar suiker en zetmeel in zit. Dit zijn nu juist de dingen waar mensen zo moeilijk vanaf kunnen blijven. In plaats van na te denken over hoe je die extra calorieën weer kwijtraakt hebben de ontwikkelaars van Carbuloss Koolhydratenblokker gezocht naar een manier om ervoor te zorgen dat die koolhydraten minder bijdragen aan gewichtstoename en wel door ze als het ware te blokkeren en ervoor te zorgen dat suikers niet worden omgezet in lichaamsvet. Ze vonden de oplossing in het gepatenteerde Fabenol®, een extract van witte nierbonen. Het is wetenschappelijk bewezen dat witte nierbonen de omzetting van koolhydraten in vet kunnen blokkeren (Preuss, 2013).

Er zijn meer dieetproducten op de markt die zich richten op het tegengaan van de omzetting van koolhydraten in lichaamsvet, waarvan de bekendste XL-S Medical is. In XL-S Medical zit een complex van glycoproteïne dat deze werking bewerkstelligt. Carbuloss is echter de eerste koolhydratenblokker op basis van witte nierbonenextract.

De ingrediënten van Carbuloss

Carbuloss Koolhydratenblokker bevat de volgende actieve bestanddelen:
  • 700 mg Fabenol® Max
  • 180 mg Chinese Kaneel (Cinnamomum cassia blume)
  • 100 mg groene thee (Camellia sinensis)
  • 100 mg bruinwier (Ascophyllum nodosum)

Wie kan Carbuloss gebruiken?

Carbuloss is een product voor iedereen die wil afvallen en een BMI van 18 of meer heeft (iemand met een BMI onder de 18 lijdt aan ondergewicht). Het bevat enkel natuurlijke bestanddelen en het is daarom geen probleem om het te gebruiken in combinatie met medicijnen. Gebruik je medicijnen en heb je twijfels hierover, overleg dan met je huisarts of apotheker.

Het wordt afgeraden om Carbuloss te gebruiken wanneer je een aandoening van de schildklier hebt. Het bestanddeel bruinwier bevat namelijk van nature jodium, wat de schildklier kan stimuleren. Het is daardoor mogelijk dat je extra vocht gaat vasthouden waardoor je eerder aankomt dan afvalt, ook al heeft dit niets met koolhydraatomzetting te maken. Het wordt tevens afgeraden om Carbuloss te gebruiken wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. De groene thee bevat namelijk cafeïne.

Combineren met Lipo-13

De makers van Carbuloss hebben nog een product ontwikkelt om je te helpen bij je dieet. Dit product hoeft niet gecombineerd te worden met Carbuloss Koolhydratenblokker maar het kan wel. Lipo-13 is bedoeld als vetverbrander. Waar Carbuloss alleen de koolhydraten ervan weerhoudt zich om te zetten in vet, pakt Lipo-13 het reeds aanwezig lichaamsvet aan. Lipo-13 bevat onder andere Garcinia Cambogia, groene thee, guarana, maté, choline en chroom.

Hoe gebruik je Carbuloss Koolhydratenblokker?

Voor een optimale werking neem je één Carbuloss capsule tijdens elke koolhydraatrijke maaltijd, met een maximum van twee per dag. Je kunt er dan dus bijvoorbeeld voor kiezen om er één bij het ontbijt en één bij het avondeten te nemen of bij het ontbijt en de lunch. Eet je drie koolhydraatrijke maaltijden? Neem dan toch niet meer dan twee capsules per dag in. Het zou verstandiger zijn om per dag tenminste één maaltijd te eten die geen of weinig koolhydraten bevat.

Je mag Carbuloss Koolhydratenblokker maximaal een maand achtereen gebruiken. Een verpakking bevat 60 capsules. Dit is dus precies genoeg voor een maand gebruik.

Lees verder

© 2016 - 2024 Dessal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afvallen met CarbulossAfvallen met CarbulossCarbuloss is een populair middel om snel gewicht kwijt te raken. Het is een middel waarbij je koolhydraten uit je voedin…
Afvallen met Lipo-13 HorsepowerAfvallen met Lipo-13 HorsepowerLipo-13 Horsepower, ook wel beken al Lipo of Lipo-13, is een afslankpil die bestaat uit dertien natuurlijke ingrediënten…
Kidneybonen en gezondheidBonen zijn ontzettend goed voor onze gezondheid, maar veel mensen zijn zich daar niet van bewust. Kidneybonen (nierbonen…
Afvallen met een low carb dieetAfvallen met een low carb dieetBij een low carb dieet eet je (veel) minder koolhydraten en vaak meer eiwit en vet. Dit helpt bij afvallen, omdat de pro…

Afslankgel of afslankcrème gebruiken bij het afvallenAfslankgel of afslankcrème gebruiken bij het afvallenWanneer je als vrouw serieus bezig bent met diëten om een mooi en strak lichaam te krijgen dan kun je nog wel eens worde…
Afvallen met SlimSticks als natuurlijke maagverkleinerAfvallen met SlimSticks als natuurlijke maagverkleinerSlimSticks is een dieetproduct met als belangrijkste werkzame stof glucomannan konjac. Deze plantaardige voedingsvezel h…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Carbuloss
  • https://www.carbuloss.eu/nl-NL/carbuloss
  • http://www.dietpillswatchdog.com/carbuloss-2/
  • http://www.novisellblog.nl/carbuloss-lipo-13-afvallen/
  • https://vimeo.com/65127406
  • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20150600 (Preuss 2013)
Dessal (1.118 artikelen)
Laatste update: 15-01-2020
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 6
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.