Afvallen met Lipo-13 Horsepower

Afvallen met Lipo-13 Horsepower Lipo-13 Horsepower, ook wel beken al Lipo of Lipo-13, is een afslankpil die bestaat uit dertien natuurlijke ingrediënten die je helpen afvallen. Zo zit er onder anderen groene thee, Citrin en Guarana in. Het middel heeft meerdere positieve eigenschappen die je kunnen helpen gewicht kwijt te raken. Werkt deze afslankpil werkelijk en waar moet je zoal rekening mee houden?

Wat is Lipo-13 Horsepower?

Lipo-13 Horsepower is een afslankpil die ontzettend veel wordt verkocht. De pil bestaat uit maar liefst dertien verschillende bestandsdelen en al deze ingrediënten zijn natuurlijke producten. Er zit dus helemaal geen chemische rotzooi in Lipo-13 Horsepower en daarom zijn er zo veel mensen die er gebruik van maken. Wanneer je de pillen op de juiste manier slikt, kun je wel degelijk wat extra gewicht kwijtraken.

Wat zit er allemaal in?

Er zitten dus dertien verschillende ingrediënten in Lipo-13. Welke ingrediënten zijn dit allemaal? Een opsomming:
 • Citrin® HCA
 • Groene thee
 • ForsLean®.
 • Guarana
 • Yerba Maté
 • BioPerine®
 • L-Carnitine
 • Choline Bitartraat
 • Magnesium
 • L-Tyrosine
 • Zink
 • Vitamine B6
 • Chroom

Al deze bestandsdelen hebben een positief effect op het afvallen en zorgen ervoor dat je gemakkelijk je extra kilo’s kwijt kunt raken.

Wat doet Lipo-13 nou eigenlijk?

Ieder bestandsdeel in de afslankpil heeft een eigen speciale werking. Globaal genomen kun je zeggen dat Lipo-13 ervoor zorgt dat je gemakkelijker vet verbrandt en dat je minder snel lekkere trek hebt. Ook worden je spieren beschermd en zorgt het ervoor dat je humeur een positieve boost krijgt. Veel mensen hebben hier baat bij, omdat ze juist gaan snaaien als ze minder lekker in hun vel zitten. Lipo-13 is ook goed voor de stofwisseling en door de capsule worden de ingrediënten langzaam in je lichaam opgelost.

Hoe moet je de afslankpil innemen?

Lipo-13 mag je drie keer per dag voor de maaltijd innemen. Drink hier twee glazen water bij. Je kunt ook minder dan drie tabletten per dag slikken, bijvoorbeeld één of twee. Let er wel goed op dat je nooit te veel inneemt. Dit kan juist schadelijk zijn voor je lichaam.

Combineren met Carbuloss

Carbuloss is een ander voedingssupplement dat goed kan helpen om af te vallen. Carbuloss zorgt ervoor dat koolhydraten uit je voeding niet worden opgenomen in het lichaam. Hierdoor kun je dus ook gemakkelijker afvallen. Het is mogelijk Carbuloss te combineren met Lipo-13 Horsepower. Van beide pillen mag je er dan maximaal drie per dag slikken.

Wanneer niet slikken?

Wanneer kun je beter geen Lipo-13 slikken? Dit wordt sowieso afgeraden wanneer je nog minderjarig en in de groei bent. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven kunnen ook beter geen gebruik maken van het voedingssupplement. Heb je een medische aandoening? Raadpleeg dan altijd je arts voordat je daadwerkelijk gebruikmaakt van de pil.

Mag je sporten?

Wanneer je Lipo-13 slikt is het geen enkel probleem om ondertussen ook te sporten. Zorg wel dat je goed eet voor het sporten, zoals je normaal ook zou doen. Anders loop je het risico om wat licht in je hoofd te worden.

Kun je daadwerkelijk afvallen met Lipo-13 Horsepower?

Het is zeker mogelijk om af te vallen met Lipo-13. Je moet echter wel onthouden dat het geen wondermiddel is. Het is slechts een hulpmiddel. Sommige mensen maken de fout door alles te eten wat ze willen, maar zo werkt het niet. De pil kan het afvallen stimuleren maar je moet er zelf ook wat voor doen. Sport en eet gezond en dan zul je zeker merken dat Lipo-13 het gemakkelijker maakt om je overtollige kilo’s kwijt te raken.

Waar te koop?

Lipo-13 Horsepower is online te koop en bij verschillende drogisterijen. Je betaalt ongeveer 55 euro voor 60 tabletten. De prijs kan wel verschillen per verkooppunt. Soms zijn er ook leuke aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

Lees verder

© 2015 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afvallen met Carbuloss Koolhydratenblokker: hoe werkt het?Afvallen met Carbuloss Koolhydratenblokker: hoe werkt het?Carbuloss Koolhydratenblokker is een dieetproduct dat je kan helpen bij het afvallen doordat het voorkomt dat koolhydrat…
Stackers: de afslankpil die werktStackers: de afslankpil die werktStackers zijn afslankpillen die al jaren op de markt zijn er in verschillende versies te koop zijn. De reden dat ze al z…
Je eigen drone maken: de accuJe eigen drone maken: de accuEen belangrijk onderdeel van je drone is de accu, oftewel batterij. Zonder batterij kan je drone namelijk niet vliegen.…
Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Groene thee blijkt een wapen tegen overgewicht te zijn! Volgens wetenschappers kan door het drinken van groene thee men…

Wat is juicen en hoe kun je afvallen met juicenOver het algemeen eten mensen veel te weinig groenten. Juicen is een goede en lekkere manier om meer groenten binnen te…
Afvallen? Eet meer!Afvallen? Eet meer!Wil je gewicht verliezen? Dan is het slim om meer te eten. Veel mensen die willen afslanken, gaan minder eten. Dat lijkt…
Bronnen en referenties
 • http://www.vetvrij.com/phpBB3/viewtopic.php?f=262&t=5403&start=60
 • http://www.opdieetforum.net/forum/topics/2342.jsp?pageIndex=2
 • http://www.tipsbijafvallen.nl/Lipo-XR.php
 • http://www.snelafvallenadvies.nl/lipo-13/
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 11-10-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.