Raspberry Ketones: afvallen met frambozen

Raspberry Ketones: afvallen met frambozen Raspberry Ketone is een manier om af te vallen. Het bevat een extract dat voorkomt in frambozen. In 2013 werd het al geprezen door Dr Oz in het gelijknamige televisieprogramma. Hoe zit het met Raspberry Ketones? Kun je hier werkelijk mee afvallen en hoe werkt het nou eigenlijk? Wat zijn de vele voordelen van Raspberry Ketone?

Wat zijn Raspberry Ketones?

Raspberry Ketone is een voedingssupplement. Het bevat ketonen uit frambozen en deze stimuleren om af te vallen. Dit is gebleken uit verschillende onderzoeken die zijn gedaan met knaagdieren.
Frambozen zelf zijn ook al een enorme bron van goede voedingsstoffen, maar je krijgt hier ook meteen suikers en calorieën bij. Daarbij moet je extreem veel frambozen eten om hetzelfde te bereiken met Raspberry Ketones. Dit voedingssupplement kent een groot aantal voordelen. Waaronder:
  • Stimulering vetverbranding
  • Stimulering suikerverbranding
  • Vertraagt opname van suiker
  • Geeft je een energiek gevoel
  • Minder last van lekkere trek

Een wondermiddel dus?

Het extract dat in Raspberry Ketones zit verwerkt is absoluut een goed middel om af te kunnen vallen. Je moet het echter niet zien als een wondermiddel. Helaas bestaat er geen pilletje waarmee je zonder problemen kunt afvallen. Wat Raspberry Ketone doet is het afvallen stimuleren. Het werkt vooral goed wanneer je geregeld sport, aangezien het supplement stimulering van vet- en suikerverbranding verhoogt. Dit houdt dus in dat je méér kunt verbranden wanneer je actief sport. Ook is het altijd belangrijk om een goed eetpatroon aan te houden. Je kunt dus niet dit voedingssupplement innemen en denken dat het daarna vanzelf gaat. Helaas werkt het niet zo. Wel kan het middel helpen voor mensen die bijvoorbeeld moeilijk afvallen vanwege een vertraagd metabolisme of mensen die al een tijd op een plateau hangen qua gewicht.

Hoe vaak moet je het innemen?

Raspberry Ketones werken het beste wanneer je elke dag twee keer een capsule inneemt. Een half uur na het ontbijt en een half uur na het avondeten. Je kunt de capsules innemen met wat water.

Kan iedereen Raspberry Ketones gebruiken?

Raspberry Ketones mogen niet worden gebruikt door kinderen. Ook kun je het beter niet gebruiken in combinatie met alcohol. Heb je een aandoening en twijfel je of deze ketones wel geschikt zijn voor je? Raadpleeg dan altijd je huisarts. In de meeste gevallen zal er echter geen probleem zijn met het gebruik van Raspberry Ketones.

Is het veilig?

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de veiligheid van dit voedingssupplement. Zo is het bijvoorbeeld onderzocht door de Amerikaanse FDA. Dit staat voor Food & Drugs autoriteit. Zij hebben besloten dat het product veilig te gebruiken is.

Ervaringen met Raspberry Ketones?

Online kun je talloze ervaringen lezen van mensen die Raspberry Ketones hebben gebruikt of nog steeds gebruiken. Bijvoorbeeld op Amazon, waar het voedingssupplement gemiddeld 4,5 sterren (van de vijf) krijgt. De meeste mensen reageren bijzonder positief en melden dat ze inderdaad meer afvallen dan dat ze deden voordat ze het product gebruikten. Ook op de website MyFitnessPal wordt enthousiast gereageerd en melden mensen dat ze goede resultaten hadden. Het product werkt niet bij iedereen. Veel is afhankelijk van je metabolisme, maar ook van de manier waarop je het supplement gebruikt. Als je het ziet als een wondermiddel, kom je er sowieso niet. Je zult toch ook echt zelf moeten gaan trainen en op je eetpatroon moeten letten.

Hoe kom je er aan?

Raspberry Ketones kun je online kopen in diverse webwinkels. Ook is het te koop bij verschillende natuurwinkels.

Lees verder

© 2014 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Retropie, oude games spelen op je televisieRetropie, oude games spelen op je televisieEen droom voor de spelers van videogames in de jaren 80 en 90. Het was al eerder mogelijk om deze oude spellen op de com…
Makkelijker afvallen bij warm weerMakkelijker afvallen bij warm weerAfvallen is in de zomer makkelijker dan in de winter. Dit heeft te maken met een aantal factoren, waaronder het feit dat…
Frambozen uit de tuin of uit de winkelFrambozen uit de tuin of uit de winkelFrambozenplanten zijn samen met aardbeiplanten, de meest aangeplante fruitstruiken in de fruittuin of moestuin, omdat fr…
Afvallen met African Mango (Irvingia gabonensis)Afvallen met African Mango (Irvingia gabonensis)African Mango of Afrikaabse mango is een natuurlijk product gemaakt van de zaden van de Irvingia gabonensis. Het gebruik…

Minder suiker eten voor een betere gezondheidDe laatste tijd blijkt uit steeds meer onderzoek dat suiker helemaal niet zo goed is voor het menselijk lichaam. En het…
Snel afvallen rond je buikSnel afvallen rond je buikVeel mensen willen maar wat graag het vet kwijt dat rond de buik zit. Logisch, want dit is dé plek waar vet veelal wordt…
Bronnen en referenties
  • http://www.amazon.com/NatureWise-Raspberry-Supplement-Appetite-Suppressant
  • http://www.vetvrij.com/raspberry-ketone-forte.html
  • http://www.salusi.nl/raspberry-ketones-een-afslankmiddel-op-advies-van-dr-oz/
  • www.myfitnesspal.com
Reacties

Faartje, 18-02-2016
Hallo zelfde vraag, ik heb het ook inderdaad besteld via fb zonder iets te betalen vooraf. Alleen adresgegevens. Ik vind dit wel heel eng worden! Wat nu? Reactie infoteur, 22-02-2016
Pas altijd op met dit soort advertenties via Facebook. Ze zijn vooral uit op je geld. Kies liever voor betrouwbare webshops, zoals drogisterij.net of bol.com.

Silenna, 08-06-2015
Ik heb het besteld op bol.com, ben benieuwd! Wondermiddel zal het vast niet zijn, maar hopelijk wel een bijdrage aan een gezonder lichaam en verbranding van vet. Reactie infoteur, 15-06-2015
Succes met het afvallen!

Bep, 02-06-2015
Kan het kwaad om de capsules te openen en het poeder met water in te nemen? Reactie infoteur, 08-06-2015
Kwaad kan het niet, maar waarschijnlijk is de smaak niet heel lekker.

Michelle van Toorn Roelofs, 30-04-2015
Goede middag,
Ik heb een vraagje mijn vader heeft last van hartritmestoornissen mag hij deze raspberry ketone dan ook gebruiken? Hij is zeker boven de 100 kilo werkt het dan ook of niet.

met vriendelijke groet
Michelle van Toorn - Roelofs Reactie infoteur, 12-05-2015
In dat geval kan hij beter even met zijn behandelend arts overleggen.

Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 13-05-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.