Afvallen met Carbuloss

Afvallen met Carbuloss Carbuloss is een populair middel om snel gewicht kwijt te raken. Het is een middel waarbij je koolhydraten uit je voeding kunt blokkeren. Omdat je deze koolhydraten niet binnen krijgt, is het gemakkelijk om de kilo’s kwijt te raken. Hoe werkt dit precies en kun je daadwerkelijk afvallen met dit product?

Wat is Carbuloss?

Carbuloss is een supplement dat ervoor zorgt dat de koolhydraten die je binnenkrijgt niet worden opgenomen in het lichaam. Koolhydraten kunnen ervoor zorgen dat je aankomt en steeds meer mensen willen graag een koolhydraatarm dieet volgen om deze reden. Het kan echter nog best lastig zijn zo’n crashdieet goed vol te houden en gezond te blijven. Carbuloss kan je hiermee helpen, want je blokkeert de inname van koolhydraten. Je lichaam slaat de koolhydraten dus niet op en ze worden hierdoor ook niet omgezet in vet. In plaats van dat de koolhydraten worden opgeslagen, verlaten deze het lichaam via de ontlasting. Wanneer je Carbuloss slikt, moet je er dus rekening mee houden dat je vaker naar het toilet moet. Het is een middel dat is aangeraden door Dr. Oz en het kan ervoor zorgen dat je wat makkelijker je overtollige kilo’s kunt kwijtraken. Afvallen met Carbuloss is dus zeker mogelijk.

Natuurlijke ingrediënten

In Carbuloss zitten verschillende natuurlijke ingrediënten. Zo bevat het onder meer Salaretin, dat vooral in Japan heel bekend is en veel wordt toegepast bij mensen met overgewicht. Ook zit er groene thee in de afslankpil. De antioxidanten hiervan kunnen helpen om gemakkelijker af te slanken en gewicht blijvend kwijt te raken. In Carbuloss zitten ook nog eens bruine algen. Deze zijn goed voor het cholesterol en kunnen het afvallen stimuleren. Het belangrijkste ingrediënt is Fabenol, dat ook wel bekend staat als de witte nierboon, die ervoor zorgt dat je lichaam de koolhydraten die je nuttigt niet opslaat.

Hoe gebruik je Carbuloss?

Carbuloss kun je innemen voor een maaltijd waarin je koolhydraten nuttigt. Denk hierbij aan pasta, brood en gerechten met aardappel. Je moet ongeveer een halfuur voor de maaltijd een pil slikken met wat water. Neem niet meer dan drie pillen per dag en niet meer dan één pil per keer. Sommige mensen nemen alleen ’s ochtends een pil en dit kan ook al helpen tot gewichtsverlies. Zij slikken er eentje vlak voor het ontbijt. Heb je het idee dat dit voor jou niet werkt, dan kun je een tweede pil later op de dag nemen, bijvoorbeeld voor de lunch of het avondeten. Kijk zelf goed wat werkt en wat niet en probeer het eens rustig uit.

Hoe veel mag je eten?

Wanneer je Carbulosss slikt, is dat geen reden om bergen koolhydraten te gaan eten. Probeer je dus zeker te beperken tot normale, gezonde porties en gebruik Carbuloss vooral als hulpmiddel. Bedenk goed dat wanneer je te veel koolhydraten binnenkrijgt, deze het lichaam ook weer moeten verlaten. Bij te veel koolhydraten in combinatie met Carbuloss kun je wat last krijgen van je maag en zul je vaker naar het toilet moeten.

Wie mag Carbuloss gebruiken?

Carbuloss is niet geschikt voor mensen onder de achttien jaar, omdat zij nog in de groei zijn. Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Wanneer je medische klachten hebt, kun je het beste de huisarts raadplegen voordat je daadwerkelijk Carbuloss gaat gebruiken. Wanneer je geen overgewicht hebt, is het ook verstandig om weg te blijven van Carbuloss. In dat geval is het verstandiger om gezond te eten en voldoende te bewegen.

Eiwitshakes

Van Carbuloss zijn er ook verschillende eiwitshakes te verkrijgen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse smaken en kun je aanmaken met water, yoghurt of melk. De eiwitshakes kun je nuttigen tijdens het ontbijt en zorgen ervoor dat je honger wordt gestild. De eiwitshakes zijn prima te combineren met de afslankpil zelf. De Carbuloss eiwitshakes zijn speciaal voor mensen die veel kilo’s willen afvallen.

Hoe veel kun je afvallen met Carbuloss?

Hoe veel je kunt afvallen met Carbuloss is compleet verschillend per persoon. Zo is het afhankelijk van je eigen gewicht, maar ook van je levensstijl. Sport je bijvoorbeeld ook? En hoe zit het met je eetpatroon? Dit kan flink verschil opleveren. Mensen de Carbuloss gebruiken raken gemiddeld twee tot drie kilo per week kwijt.

Waar te koop?

Voor ongeveer 50 euro kun je een potje Carbuloss krijgen met daarin zestig tabletten. Je kunt de supplementen ook wel goedkoper vinden, maar controleer dan wel of het het juiste middel is. Er zijn namelijk ook nepproducten in de omloop. Carbuloss is sowieso online te koop, sommige drogisterijen kunnen het ook aanbieden in het assortiment.

Een wondermiddel?

Het is heel belangrijk om goed te bedenken dat Carbuloss geen wondermiddel is. Het is dus geen afslankpil die je inneem en waarbij je vervolgens kilo’s gaat afvallen zonder moeite. Zorg dat je sowieso gezond eet en voldoende sport en dan zal het resultaat veel beter én sneller worden bereikt. Carbuloss is dus vooral een hulpmiddel om af te vallen en je gewenste gewicht te krijgen.

Lees verder

© 2015 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Groene thee blijkt een wapen tegen overgewicht te zijn! Volgens wetenschappers kan door het drinken van groene thee men…
Afvallen met Lipo-13 HorsepowerAfvallen met Lipo-13 HorsepowerLipo-13 Horsepower, ook wel beken al Lipo of Lipo-13, is een afslankpil die bestaat uit dertien natuurlijke ingrediënten…
Hoe kun je afvallen met afslankthee?Hoe kun je afvallen met afslankthee?Kun je afvallen met afslankthee? Is het echt zo’n wondermiddel als constant wordt beweerd? Hoe werkt het afvallen met af…
Afvallen met groene theeEr wordt vaak gezegd dat je kunt afvallen met groene thee. Het zou een positieve werking op je stofwisseling hebben. Klo…

IJzerarm dieet: voedingstips bij behandeling ijzeroverschotIJzerarm dieet: voedingstips bij behandeling ijzeroverschotEen teveel aan ijzer kan net als een ijzertekort leiden tot vervelende gevolgen voor je lichaam, waaronder aandoeningen…
Afvallen met een ziekenhuisdieetAfvallen met een ziekenhuisdieetAfvallen met een ziekenhuisdieet is een effectieve manier om snel kilo's kwijt te raken. 5 kilo afvallen in 5 dagen is g…
Bronnen en referenties
  • http://www.carbuloss.info/ingredients/
  • http://www.snelafvallenadvies.nl/carbuloss/
  • http://www.vetvrij.com/carbuloss-dr-oz-koolhydraten-blokker.html
  • http://www.goedkoopsnelafvallen.nl/carbuloss/
  • http://www.lipo13-carbuloss.nl/
  • http://carbulosss.net/
Writingsuus (705 artikelen)
Gepubliceerd: 22-02-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 6
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.