Hoe kun je afvallen met afslankthee?

Hoe kun je afvallen met afslankthee? Kun je afvallen met afslankthee? Is het echt zon wondermiddel als constant wordt beweerd? Hoe werkt het afvallen met afslankthee en is het wel zo verstandig?

Afvallen met afslankthee

Afslankthee bevat meestal verschillende kruiden. Het is dus een natuurproduct. De kruiden hebben een positieve werking op je gewicht en vooral door de samenstelling van de juiste kruiden kun je veel afvallen met afslankthee. Afslankthee kan bijvoorbeeld tijdens het ontbijt of bij de lunch worden gedronken en er zijn verschillende merken die afslankthee aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Kneipp, Zonnatura, Pu-erth thee en vele andere theesoorten.

Afslankthee met Senna

Senna is een middel dat in veel soorten afslankthee voorkomt. Dit middel is gevaarlijk en hier moet je dus heel goed mee oppassen. Vaak heeft het een laxerende werking en doet het je lichaam meer goed dan kwijt. Wil je afvallen met afslankthee? Controleer dan altijd goed welke middelen er in de thee zit.

Afslankthee met een laxerende werking

Afvallen met afslankthee is lang niet altijd even gezond. Veel soorten afslankthee hebben een laxerende werking. Dit betekent dat je veel diarree hebt. Doorgaans val je dan geen vet af, maar verlies je alleen maar vocht. Ook is het niet goed voor je darmen. Je darmen kunnen hier slapper door worden, waardoor je altijd problemen met je stoelgang hebt. Pas hier dus goed voor op. Heb je het idee dat afslankthee die je drinkt een laxerende werking heeft, houd er dan meteen mee op!

Kun je afvallen met afslankthee?

Of je kunt afvallen met afslankthee, is per persoon verschillend. Voor de ene persoon werkt het heel erg goed, de ander zal last krijgen van vage klachten. Luister goed met je lichaam. Ga niet door met het drinken van de thee als je het idee hebt dat het voor jou niet goed werkt. Slik je medicijnen of heb je een bepaalde ziekte? Raadpleeg dan altijd eerst je arts.

Gezond alternatief: groene thee

Afvallen met afslankthee is niet eens nodig. Een goed alternatief is groene thee. Dit is gezond en zit vol antioxidanten. Drink je groene thee zonder suiker. Heb je moeite met de bittere smaak van groene thee? Er zijn genoeg varianten die minder bitter zijn. Denk aan groene thee met citroen of Jasmijnthee. Jasmijnthee is helemaal niet bitter, maar wel een groene theesoort. Begin elke dag met een kop groene thee en je zult zien dat je al snel wat meer zult afvallen. Probeer ook gezond te eten en voldoende te bewegen.
© 2012 - 2024 Afvallenmet, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afvallen met afslanktheeAfslankthee: je hoort er geregeld over en verschillende merken hebben al een thee op de markt gebracht waarmee je kunt a…
Afvallen met groene theeEr wordt vaak gezegd dat je kunt afvallen met groene thee. Het zou een positieve werking op je stofwisseling hebben. Klo…
Kun je afvallen met het drinken van groene thee?Kun je afvallen met het drinken van groene thee?Thee in het algemeen is een goede vervanger van dikmakers als frisdranken en sapjes. Groene thee is een wat bittere thee…
Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Groene thee blijkt een wapen tegen overgewicht te zijn! Volgens wetenschappers kan door het drinken van groene thee men…

Hoe kun je afvallen met yoghurt?Hoe kun je afvallen met yoghurt?Kun je afvallen met yoghurt? Dit blijkt inderdaad zo te zijn! Yoghurt heeft een hele positieve werking voor mensen die g…
Overgewicht: Gezond afvallen!Overgewicht: Gezond afvallen!Je hebt overgewicht en je wilt afvallen. Het is belangrijk om met gezond eten op een verstandige manier af te vallen. Do…
Afvallenmet (5 artikelen)
Laatste update: 07-07-2014
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.