Afvallen met Slimming Drops

Slimming Drops is een afslankmiddel dat met name in de Verenigde Staten veel wordt gebruikt. Dankzij promotie in de show van Oprah Winfrey en succesverhalen van Hollywoodsterren zijn Slimming Drops de nieuwe hoop voor iedereen die wil afvallen. Maar werken deze druppeltjes echt en wat is het geheim van Slimming drops? Slimming Drops bevat een combinatie van verschillende stoffen. Het ‘geheim’ van Slimming Drops is dat het enerzijds vetafdrijvende stoffen bevat en anderzijds ook energieopwekkende bestanden. Het resultaat? Een afslankmiddel waarmee je vet verbrandt en je stofwisseling versnelt.

Waarom afvallen met Slimming Drops

De theorie van Slimming Drops is erop gebaseerd dat als je met een ander afslankmiddel probeert af te vallen, je ook gewicht verliest. Het probleem wat dan echter optreedt, is energieverlies. Door het afvallen krijgt vrijwel iedereen last van hongergevoel en vermoeidheid. Voor veel mensen die willen afvallen leiden deze gevoelens ertoe dat ze het afvallen niet meer volhouden en snel weer aankomen.

Slimming drops profileert zich als een dieetmiddel dat naast het afbreken van vet ervoor zorgt dat je energieniveau en stofwisseling op een hoog niveau blijven. Juist die combinatie van ‘afbreken en energiek blijven’ verhoogt volgens Slimming Drops de kans op blijvend gewichtverlies.

Wat zit er Slimming Drops

Slimming Drops combineert een stuk of 10 natuurlijke stoffen. Je kunt de werkende bestanddelen onderverdelen in vier groepen:

  • Stimulering van de spijsvertering – Vuilboom, helianthus tuberoses
  • Stimulering van het energieniveau – Ilex paraguariensis, panax ginseng, guarana en Kelp
  • Afbreken en verbranden van vet – Semen cola en groene thee
  • Ondersteunen van de vochthuishouding – Lycopodium en orthosiphon

Waar kun je Slimming Drops kopen

Bij een aantal grote drogisten kun je Slimming Drops aanschaffen. Ook via de website van Slimming Drops is dit dieetmiddel te bestellen. Daarnaast zijn er veel internetwinkels die Slimming Drops verkopen. De prijs van dit dieetmiddel is behoorlijk hoog, reken op minimaal € 50 voor een flesje.

Hoe moet je Slimming Drops gebruiken

Wees kritisch tegenover succesverhalen van mensen die beweren dat ze door Slimming Drops gewicht zijn kwijtgeraakt. Vrijwel elke succesvolle en blijvende afslankpoging bestaat uit een – al dan niet tijdelijke – aanpassing van zowel het eetpatroon als het beweegpatroon. Afslankmiddelen zoals Slimming Drops kunnen een waardevolle aanvulling zijn in een poging om gewicht te verliezen en kunnen ervoor zorgen dan het afvallen sneller of makkelijker gaat.

Slimming Drops koop je per flesje. 2 keer per dag neem je een aantal druppels uit het flesje in. Lees altijd goed de bijsluiter van het middel. Het is aan te raden om - voordat je aan een bepaald dieet of afslankmiddel begint - met een arts of diëtiste te bespreken of bijvoorbeeld Slimming Drops voor jou een geschikt afslankmiddel is.

Lees verder

© 2010 - 2024 Michielonline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
X-trine, afvallen met citroensapX-trine, afvallen met citroensapX-trine citroensapkuur is een populair hulpmiddel om af te vallen. Dit dieetproduct van X-trine wordt meestal in de vorm…
Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Overgewicht? Afvallen? Drink groene thee!Groene thee blijkt een wapen tegen overgewicht te zijn! Volgens wetenschappers kan door het drinken van groene thee men…
Hoe kun je afvallen met afslankthee?Hoe kun je afvallen met afslankthee?Kun je afvallen met afslankthee? Is het echt zo’n wondermiddel als constant wordt beweerd? Hoe werkt het afvallen met af…
Kun je afvallen met het drinken van groene thee?Kun je afvallen met het drinken van groene thee?Thee in het algemeen is een goede vervanger van dikmakers als frisdranken en sapjes. Groene thee is een wat bittere thee…

Afvallen en uiteten gaanOok als je aan de lijn doet, wil je wel eens uit eten gaan. Maar wat moet je dan nemen? Je wilt niet een bord vol rauwko…
Afvallen? De 5 voedingstips voor een goede startAfvallen? De 5 voedingstips voor een goede startNiets is zo moeilijk als goed en gezond afvallen. Met name de combinatie van een snel resultaat en gezond en verantwoord…
Bronnen en referenties
  • www.slimmingdrops.nl
Michielonline (80 artikelen)
Laatste update: 30-07-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.