Afvallen met Vet Vernietiger XTR

Afvallen met Vet Vernietiger XTR Vet Vernietiger XTR is een van de vele dieetproducten die je stofwisseling versnellen en vet verbranden. Het resultaat: snel blijvend gewichtverlies bij duizenden mensen over de hele wereld. Afvallen met Vet Vernietiger XTR zou makkelijker vol te houden zijn dankzij de onderhoudscapsules. Maar wat is Vet vernietiger XTR nu precies? Vet Vernietiger XTR is afkomstig uit de Verenigde Staten, waar het door lezers van het gezondheidsmagazine Health & Beauty Now werd uitgeroepen tot dieetmiddel van 2008 en 2009. Ook in Nederland worden de capsules van Vet Vernietiger XTR veel verkocht aan mensen die willen afvallen.

Hoe werkt Vet Vernietiger XTR

Volgens de website van dit afvalmiddel heeft Vet Vernietiger XTR maar liefst 6 effecten die gunstig zijn voor iemand die wil afvallen:

 • XTR stimuleert de vetverbranding
 • XTR vermindert de opslag van (nieuw) vet en eiwit in het lichaam
 • XTR bevordert het afbreken van vet dat al in het lichaam aanwezig is
 • XTR draagt bij aan het sneller afvoeren van afvalstoffen
 • XTR draagt bij aan een betere vochthuishouding
 • XTR onderdrukt hongergevoel en trek in zoetigheid

Wat is Vet Vernietiger XTR

XTR koop je als potje met 90 capsules, die je na elke maaltijd moet innemen. De adviesdosis volgens de bijsluiter is 2 tot 3 pillen per dag, waardoor je dus ongeveer een maand met een potje doet. De werkzame bestanddelen van Vet Vernietiger XTR zijn:

 • Groene Thee
 • Opuntia streptacantha (een soort cactus)
 • Apium petroselium fructus (een plant)
 • Chitosan (een natuurlijke polysacharide)
 • Chroompolynicotinaat
 • Ananasextract

Vet Vernietiger XTR is zowel in drogisten als online - via vetvernietiger.nl - te koop.

Zul je afvallen met Vet Vernietiger XTR?

Als je wilt afvallen met dieetpillen, is het altijd aan te raden om eerst bij een huisarts, diëtiste of andere professional advies te vragen. Hoewel Vet Vernietiger XTR beweert geen bijwerkingen te hebben, heeft elk dieetproduct bestandsdelen die voor sommige mensen schadelijk kunnen zijn.

Vet Vernietiger XTR heeft een aantal bestandsdelen die ter ondersteuning bij afvallen gebruikt worden, zoals groene thee en ananasextract. Dit afvalmiddel zal voor veel mensen met overgewicht in het begin resultaat opleveren. XTR zelf noemt een gemiddelde van 4 tot 8 kilo gewichtsverlies per kuur (dus ongeveer per maand). Zoals bij vrijwel alle diëten zit de crux m in het volhouden, oftewel het voorkomen van het jojo-effect. Als je Vet Vernietiger XTR via de website vetvernietiger.nl bestelt, krijg je 20 gratis onderhoudscapsules, die het jojo-effect zouden moeten voorkomen.

Om blijvend gewichtsverlies te realiseren, is alleen het slikken van dieetpillen zoals de Vet Vernietiger XTR voor vrijwel niemand een garantie voor blijvend succes. Door je voedingspatroon blijvend aan te passen en meer te gaan bewegen, is de kans veel groter dat je op je nieuwe gewicht blijft. Voor iedereen die snel (en veel) wil afvallen, kunnen de capsules van Vet Vernietiger XTR wel een goed begin voor een nieuw gewicht zijn.

Lees verder

© 2010 - 2020 Michielonline, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Afvallen: jojo-effectAfvallen: jojo-effectHet jojo-effect wordt bereikt door het verkeerd volgen van een dieet. Heel wat mensen zijn dagelijks bezig met een dieet…
Afvallen binnen een weekAfvallen binnen een weekIs het mogelijk om in een weekt tijd snel kilo's te verliezen. Hier lopen de meningen over uiteen. Er zijn tal van afsla…
Het jojo-effect na een dieetHet jojo-effect na een dieetHet jojo-effect is de gruwel van iedereen die een dieet volgt. Meer dan de helft van alle afvallers krijgt er mee te mak…
Snel afvallen in een weekSnel afvallen in een weekSnel afvallen in een week, wie wil dat nou niet? Misschien heb je over een week wel een belangrijk feest en wil je er op…

Afslankpil Undaria-P: informatieAfslankpil Undaria-P: informatieUndaria-P is een afslankpil dat gemaakt is uit de extracten van bruin zeewier. Uit allerlei onderzoek is gebleken dat ze…
Dr Atkins, Dr Fank, hoe werken deze diëten?Dr Atkins, Dr Fank, hoe werken deze diëten?Koolhydraatbeperkte diëten zijn in. Veel mensen kennen de diëten van Dr Atkins en Dr Frank, of weten dat je met deze dië…
Bronnen en referenties
 • www.vetvernietiger.nl
 • www.dieetabc.nl

Reageer op het artikel "Afvallen met Vet Vernietiger XTR"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Michielonline
Laatste update: 30-07-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Special: Sneller afvallen
Bronnen en referenties: 2
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!