De lever reinigen met Berry Blaster

De lever reinigen met Berry Blaster Berry Blaster is een product dat de reinigende werking van de lever ondersteunt en bijdraagt aan de vetstofwisseling waardoor het je kan ondersteunen bij het afvallen of beheersen van je gewicht. Berry Blaster is daarnaast ook nog eens erg lekker. Alles dat je nodig hebt is één dopje vermengd met water. Met een fles doe je een hele maand en al na een dag kun je merken dat je meer energie hebt en je minder hersteltijd nodig hebt nadat je een drankje te veel gedronken hebt bij het uitgaan.

Berry Blaster


Wat is de functie van de lever?

De lever is een belangrijk orgaan van het menselijk lichaam. De functie van de lever is zeer divers. Zo helpt deze bij het ontwikkelen van rode bloedlichaampjes (erytropoëse) en de productie van gal. De bekendste functie van de lever is echter de metabole functie. De lever draagt bij aan de koolhydraatstofwisseling, de vetstofwisseling, de eiwitstofwisseling, hormoonafbraak, saccharidenafbraak, de opslag van ijzer, de zuivering of detoxificatie van het bloed en het op peil houden van de lichaamstemperatuur.

De spijsvertering zorgt ervoor dat er allerlei afvalstoffen in het bloed terechtkomen en het is niet de bedoeling dat die daar blijven rondzwerven. De lever helpt bij het uit het lichaam werken van deze afvalstoffen. Veel mensen denken bij de lever aan alcoholgebruik. Dit is niet onbegrijpelijk. De lever dient als een soort filter voor het lichaam en breekt de alcohol die je consumeert af. Drink je te snel, te veel alcohol dan kan de werking van de lever echter verstoord worden. Op de lange termijn kan daardoor leververvetting of steatose ontstaan. Als de vetstofwisseling spaak loopt dan wordt er te veel vet in de lever opgeslagen. Dit kan leiden tot een leverontsteking en uiteindelijk zelfs levercirrose, waarbij littekenweefsel in de lever ontstaat die de werking vermindert en een levertransplantatie noodzakelijk kan maken.

Als er iets mis is met de lever dan merk je dat direct. Problemen met de lever kunnen leiden tot symptomen als kleurverandering van de huid en ogen (geelzucht), een slechte eetlust, ernstige buikpijn of pijn in de zij, misselijkheid en overgeven.

Wat is Berry Blaster?

Berry Blaster is een product van Amiset dat de reinigende en vetverbrandende werking van de lever moet ondersteunen. De makers van Berry Blaster proberen op die manier twee vliegen in één klap te slaan: het drankje dient als een detox maar ook als afslankmiddel doordat het de calorieverbranding verhoogt en extra energie geeft. Berry Blaster wordt verkocht in flesjes van 300 ml. Hiervan dien je 's ochtends bij het ontbijt één dopje van 10 ml te mengen met een glas water. Met een fles kun je dan dus een maand doen. Geadviseerd wordt om daarbij gedurende de dag voldoende water te blijven drinken. Na opening dient de fles gekoeld bewaard te worden.

Bron: PublicDomainImages, PixabayBron: PublicDomainImages, Pixabay

Ingrediënten

Berry Blaster bevat de volgende actieve bestanddelen:
 • Choline (bitartraat)
 • Damiana extract
 • Groene thee concentraat (met EGCG)
 • Mariadistel extract (met silymarine)
 • Paardenbloem extract
 • Taurine
 • Vitamine B3
 • Vitamine B6
 • Vitamine C
 • Concentraat van zwarte bessen

Hoe draagt Berry Blaster bij aan de leverfunctie?

Als je lever een goede werking heeft dan is het lichaam minder geneigd om vet in de onderhuidse cellen op te slaan. Dit is een goed streven wanneer je je lichaamsgewicht in balans wilt houden of juist wilt afvallen. De actieve bestanddelen van Berry Blaster zijn erop gericht om dit effect te bereiken. Berry Blaster bevat bijvoorbeeld groene thee extract, wat een erkend dieetmiddel is.

Berry Blaster is daarnaast ook ideaal voor mensen die regelmatig een drankje drinken en daarbij misschien net iets te ver gaan of mensen die veel vet eten. Dit zijn de dingen die maken dat je lever extra hard moet werken om zijn reinigende functie uit te voeren. Juist dan kan het wel wat extra ondersteuning gebruiken. Ingrediënten als zwarte bessen, choline en mariadistel extract bieden daarbij de helpende hand, en dat door het nuttigen van 1 dopje Berry Blaster per dag bij het ontbijt.

Werkt Berry Blaster echt?

Uiteraard is Berry Blaster geen wondermiddel. Het is geen medicijn voor wie om wat voor reden dan ook een verslechterde leverfunctie heeft. Wie last heeft van symptomen als kleurverandering van de huid, ernstig en onverklaarbaar gewichtsverlies of ernstige buikpijn of pijn in de zij dient zich dan ook tot een arts te wenden. Wie echter veel van zijn lever vergt door wat te veel alcohol te drinken of ongezond te eten kan gebaat zijn bij de ondersteuning van de lever die Berry Blaster van Amiset te bieden heeft dankzij de plantenextracten en vitaminen die erin verwerkt zijn. Het kent geen bijwerkingen of wisselwerking met medicijnen en is geschikt voor langdurig gebruik.

Lees verder

© 2015 - 2024 Dessal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afvallen met Green Tea Fat BurnerAfvallen met Green Tea Fat BurnerAfvallen en vet verliezen moet je echt zelf doen. Maar dat betekent niet dat er geen hulpmiddelen zijn. Green Tea Fat Bu…
Desinfecterende en Reinigende middelen voor de huidDesinfecterende en Reinigende middelen voor de huidAls de huid een wondje heeft is het belangrijk de huid goed te desinfecteren. De kans is dan minder groot dat het gaat o…
Kir, cocktail van vlierbessen en frambozenkokokoscocktailEen Kir royaal maar dan zonder alcohol. Een dorstlessende prachtige cocktail van vlierbessensap met bramensap en een ove…
Helpt het drinken van citroensap mee aan afvallen?Helpt het drinken van citroensap mee aan afvallen?Volgens voorstanders kun je wel degelijk afvallen met citroensap of het volgen van een citroensapkuur, tegenstanders bew…

Ben je een muggenmagneet?Ben je een muggenmagneet?Waarom heeft de ene persoon meer last van muggen dan de andere? Sommige mensen trekken muggen aan. Zij zitten vol beten,…
Oefeningen voor een goede ademhalingOefeningen voor een goede ademhalingAdemhalen lijkt zo vanzelfsprekend, het gaat bijna altijd onbewust. Hierdoor zullen de meeste mensen allerlei vage klach…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: Amiset Berry Blaster
 • https://www.vitamins.nl/berry.blaster
 • http://www.gezondheidsplein.nl/dossiers/alcoholverslaving/wat-is-het-effect-van-alcohol-op-het-lichaam/item42723
 • Afbeelding bron 1: PublicDomainImages, Pixabay
Dessal (1.118 artikelen)
Laatste update: 31-03-2020
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.