Afvallen met Green Tea Fat Burner

Afvallen met Green Tea Fat Burner Afvallen en vet verliezen moet je echt zelf doen. Maar dat betekent niet dat er geen hulpmiddelen zijn. Green Tea Fat Burner of Amiset Green Tiger is iets dat je kan helpen in je strijd tegen de kilo's, en je kan het iedere dag gebruiken. Vermeng een maatschepje van het poeder met een glas water, goed roeren en je hebt een lekker ijsthee die je ook nog eens helpt bij het afvallen. Je kunt het ook als sportdrankje gebruiken.

Green Tea Fat Burner


Wat is Green Tea Fat Burner?

Green Tea Fat Burner (tegenwoordig verkocht onder de naam Green Tiger) van Amiset is een poeder dat in koud water is op te lossen en zo een ijsthee wordt, die je na even roeren direct kunt drinken. Het heeft de smaak van een citroen-ijsthee. Als je hier een paar glazen per dag van drinkt, krijg je veel thermogene stoffen (catechine polyphenolen) binnen, die van nature in groene thee zitten en je helpen bij het afvallen.

Groene thee wordt door veel mensen niet erg smakelijk gevonden, maar dit drankje maak je zo slap of zo sterk als je het zelf wilt en kun je dus op je eigen smaak aanpassen. Als je de voorschriften op de verpakking opvolgt (1 maatschepje per glas of 2 maatschepjes in een bidon van een halve liter) dan krijg je per glas de hoeveelheid goede stoffen binnen die in 1 liter gewone warme groene thee zit. Naar eigen smaak kun je ook nog wat ijsklontjes of een schijfje citroen bijvoegen. Het is niet geschikt om te drinken met warm water, wat dat heeft een negatief effect op de smaak.

Makkelijker afvallen met groene thee

De combinatie van de aanwezige voedingsstoffen in deze thee helpen je om meer energie te putten uit je vetreserves en hebben een positief effect op je concentratievermogen en je energiepeil. Het drankje is bovendien een gezonde vervanger van thee met suiker of van een glas cola. Je kunt het bovendien gebruiken als sportdrankje. Wanneer je het bij het sporten gebruikt is het een extra effectieve manier om tot een goed resultaat te komen, aangezien één glas slechts een kleine 20 calorieën bevat. Er is geen gebruik gemaakt van smaak- of kleurstoffen, en het bevat geen dierlijke producten, dus ook goed te drinken voor vegetariërs en veganisten. De hoeveelheid cafeïne is gelijk aan dat van een half kopje koffie of zwarte thee.

Nogal wat middelen die je helpen af te vallen of vet te verbranden komen negatief in het nieuws. Vaak doen ze niet de wonderen die ze beloven. Een middel als Alli is in het nieuws gekomen omdat de resultaten voor de vetverbranding daar wel zeer hoopvol zijn. Kiezen voor natuurlijke producten is echter toch altijd nog beter voor je lichaam. Kies dus voor (groene) thee!

Ingrediënten

De Amiset Green Tiger bevat de volgende ingrediënten:
 • Oplosbaar natuurlijk groene thee-extract
 • Catechine polyphenolen
 • Citroenzuur
 • Choline bitartraat
 • L-taurine
 • Inositol
 • Dextrose
 • Dl-methionine
 • Natriumchloride
 • Natriumcyclamaat
 • Natuurlijke smaakstoffen
 • Tricalciumfosfaat
 • Cafeïne

De effecten op een rijtje

 • De aanwezige anti-oxidanten zorgen voor een reinigende werking en helpen veroudering tegen te gaan.
 • De lipotropische factoren hebben een positieve invloed op de lever bij de verwerking van afvalstoffen.
 • De isotonische zouten houden je mineraalbalans op peil.
 • De groene thee en taurine zijn goed voor je energie en concentratievermogen.
 • De thermogene stoffen helpen je bij je vetverbranding.

Waar is Green Tea Fat Burner verkrijgbaar?

Green Tea Fat Burner wordt tegenwoordig verkocht onder de naam Amiset Green Tiger. Het is verkrijgbaar bij diverse natuurwinkels en webshops. Voor een verpakking van 130 gram betaal je tussen de € 8 en 12 euro (2020).

Lees verder

© 2008 - 2024 Dessal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afvallen met Raspberry Ketones: welk product kies je?Afvallen met Raspberry Ketones: welk product kies je?Wie wil afvallen kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Raspberry Ketones kunnen die ondersteuning bieden. Het is een…
X-trine, afvallen met citroensapX-trine, afvallen met citroensapX-trine citroensapkuur is een populair hulpmiddel om af te vallen. Dit dieetproduct van X-trine wordt meestal in de vorm…
Matcha thee, supergezonde groene theepoederMatcha thee, supergezonde groene theepoederDat groene thee je kan helpen om af te vallen en goed is voor je lichaam wisten we al iets langer. Zo kan het je vetverb…
Afvallen met groene theeEr wordt vaak gezegd dat je kunt afvallen met groene thee. Het zou een positieve werking op je stofwisseling hebben. Klo…

Gezond uit etenJe bent lekker aan het afvallen. Je bent al behoorlijk wat kilo’s kwijt. Nu wordt je gezellig mee uit eten gevraagd. Dat…
Afslanken met het koolsoepdieetHet koolsoepdieet staat vooral gekend om zijn vochtafdrijvende en afslankende eigenschappen. Uw lichaam wordt gereinigd…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: Raoyi163, Pixabay (bewerkt)
Dessal (1.118 artikelen)
Laatste update: 04-03-2020
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.