Gezond, snel afvallen en vet verbranden

Gezond, snel afvallen en vet verbranden Ben je op zoek naar een snelle manier om gezond af te vallen? Je voelt je niet goed in je vel, bent niet tevreden met je uiterlijk en je wilt zo snel mogelijk de onnodige kilo's weg hebben? Misschien dat je dan iets aan deze handige tips hebt, lees hier alles over de snelste gezonde manier om af te vallen. Je zal je fitter voelen omdat je gezonder bent gaan eten, hierdoor krijg je meer energie en kun je meer dingen doen op een dag.

Eet en drink minder suiker

Van suiker kan je je heel ellendig voelen wanneer je te veel suiker eet, zo kan je je ontzettend ellendig gaan voelen vanwege je uiterlijk. Probeer zo veel mogelijk suikers te vermijden, neem bijvoorbeeld een kopje thee in plaats van een toetje. Doe geen suiker in je koffie en thee (zoetjes kunnen wel) en drink meer water. Doe minder zoete dingen op je brood met je ontbijt en neem niet te veel snoep waar suiker in zit.

Minder tussendoortjes

Je komt erg snel aan wanneer je veel snoept, wat erg helpt is het tussendoortje vervangen door wat fruit of groente. Je zult al gauw van 300 tot 500 minder calorieën per dag minder eten en een halve tot één hele kilo per week afvallen. Wil je toch af en toe wat snoepen, zorg er dan voor dat je dit niet te vaak doet. Zorg ervoor dat je niet de hele snoeppot naast je neerzet omdat je dan al snel verleid zal zijn nog wat extra te eten. Pak van te voren een paar snoepjes zodat je niet meer gaat eten dat je gepakt hebt.

Eet meer groente

Je krijgt een vol gevoel van het eten van groenten waardoor je geen eetbuien meer krijgt. Groenten zorgen ervoor dat je bijna niet aankomt en het is ook heel erg gezond omdat er goede vitaminen inzitten die bepalen hoe je je voelt. Neem bijvoorbeeld een salade en geen pasta of een hamburger. Wanneer je groenten eet let er dan wel op dat je geen calorie-rijke saladedressing neemt, daar wordt je wel weer dikker van.

Maak je eigen eten

Wil je snel afvallen met een goed resultaat? Zorg er dan voor dat je weet wat je eet, maak dus je eigen eten. Het is erg makkelijk om even langs de Chinees te gaan of langs de Mc Donalds te rijden maar hierdoor kom je erg veel aan. Wanneer je zelf kookt weet je wat je eet, kan je zelf bepalen wat je naar binnen krijgt en je verbrand ook nog calorieën. Je kunt ook minder olie en boter gebruiken om je eten mee te bereiden. Koken is ook erg leuk om te doen, maak er bijvoorbeeld een familieactiviteit van of kook samen met je partner.

Effectief afvallen met appelazijn

Snel afvallen

Appelazijn is een erg handig en natuurlijk middel waar je snel mee afvalt, dit komt omdat de spijsvertering wordt geactiveerd door het appelazijn. Appelazijn zorgt voor een goede bloeddruk en reinigt je van binnen, verder helpt het wanneer je moe bent of wanneer je last van je keel hebt. Het werkt tegen acne, roos, schimmels en meer. Wanneer je last van vochtophoping en vermoeide voeten hebt helpt appelazijn ook erg goed.
Bron: Salsachica, RgbstockBron: Salsachica, Rgbstock

Appels

Het is gemaakt van appels en je kunt het bij elke drogist kopen: De tuinen, een Turkse of Marokaknse winkel, de Apotheek en zelfs de Albert Heijn. Appels bezitten veel vitamine C, antioxidanten en vezels, en daar komt ook nog eens bij dat appels erg gezond zijn.

Capsules

Zo is appelazijn ook verkrijgbaar in capsules, dit heeft een voordeel omdat het je tanden niet aantast. Je kunt ook drie keer per dag twee eetlepels appelazijn eten met water.

Thee na de maaltijd

Wat erg goed helpt om effectief af te vallen is het drinken van groene thee. Dit komt omdat groene thee kan helpen om voedsel beter te verteren, hierbij vermindert de druk op de maag ook. Daarbij kan een goede groene thee ook helpen om je metabolisme te stimuleren en verbrand je meer vet en calorieën.

Ga meer sporten

Wanneer je gezond wilt blijven en meer wilt afvallen moet je ook gaan bewegen. Alleen letten op wat je eet is niet voldoende. Wat een goede sport is om veel mee af te vallen is zwemmen, dit komt omdat je hele lichaam tijdens het zwemmen in beweging is. Zo stimuleer je het verbranden van calorieën en bouw je goed spieren op. Je gaat van sporten er gezonder en beter uit zien, dus sporten is echt een must.

Hou vol

Wanneer je bezig bent met afvallen is het belangrijk vol te houden, wanneer je snel opgeeft zal je weer in je oude patroon terugvallen waardoor alles voor niets is geweest. Afvallen is eigenlijk hetzelfde als een nieuwe levensstijl creeëren, je moet je oude gewoonten achter je laten en nieuwe gewoonten aanleren. Wanneer je volhoudt zal je lichaam zich gaan aanpassen aan je dieët waardoor het afvallen makkelijker gaat.

Lees verder

© 2011 - 2024 Dazzeltje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Snel afvallen, snel vet verbranden, hoe lukt dat?Snel afvallen, snel vet verbranden, hoe lukt dat?Snel afvallen met een dieet en daarna slank blijven, dat kan. Om snel enkele kilo’s af te vallen kunt u het beste een ei…
Hardlopen: loop je slank!Hardlopen: loop je slank!Hardlopen en joggen is een uitstekende vorm van sport om een paar kilo kwijt te raken. Vooral nu de zomer voor de deur s…
Meer calorieën in huis verbrandenMeer calorieën in huis verbrandenBij afvallen is het belangrijk dat je meer calorieën verbrandt dan dat je binnen krijgt. Het kan dus handig zijn om gedu…
Afvallen met knoflookKnoflook eten geeft je misschien wel een slechte adem, maar het heeft veel positieve eigenschappen. Afvallen met knofloo…

Het mineraal selenium is belangrijker dan je denktHet mineraal selenium is belangrijker dan je denktSelenium is een heel belangrijk spoorelement dat ons, samen met andere vitamines en spoorelementen, kan beschermen tegen…
Het mineraal: KoperHet mineraal: KoperVoor een optimale gezondheid is een juiste balans van vitamines en mineralen in ons lichaam van het grootste belang. Maa…
Bronnen en referenties
  • http://www.gewicht-verliezen.nl/
  • http://gezonder-afvallen.nl/
  • http://www.sxc.hu
  • Afbeelding bron 1: Salsachica, Rgbstock
Dazzeltje (96 artikelen)
Gepubliceerd: 18-08-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Gezonde voeding
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.