Hoe draag je een V-hals shirt?

Als de zomer aanbreekt en het warmer begint te worden, halen we de slippers uit de kast, onze rokjes beginnen korter te worden en de halslijnen van onze shirtjes worden lager. Een trend die elke zomer terugkeert is dat van de V-hals shirtjes. Celebrity’s worden er vaak in gespot en het is een geweldige basic kledingstuk die je gewoon in je kast moet hebben! Het is wel lastig om een V-hals shirt op een leuke manier te combineren, zodat het niet saai wordt. Met deze tips stel jij een trendy outfit samen met je V-hals shirt.

Zes tips om je V-hals shirt te combineren

Met een V-hals shirt kun je bijna niet de mist ingaan, maar toch zijn er een paar foute manieren om je V-hals shirt te combineren. Houd de volgende tips in je hoofd als je een V-hals shirt wilt gaan dragen. Maar voel je vrij om lak te hebben aan deze tips en je V-hals shirt aan te doen op een manier die jou het beste staat.

1. Laat niet teveel huid op een andere plek zien

Een shirt met erg lage halslijn kun je liever niet dragen met een superkort rokje. Tenzij je uitgaat en de dresscode dat toelaat. Wanneer het erop aankomt met het laten zien van je huid geldt de regel: less is more. Natuurlijk is het wel leuk om op vakantie wat meer bloot te laten zien en is een V-hals shirt met shorts een leuke simpele outfit.

2. Experimenteer met sieraden, maar niet te veel

Lage shirts kunnen een goede manier zijn om een mooie statement ketting te laten opvallen. Als je een opvallende ketting aandoet, doe dan niet nog eens opvallende oorbellen erbij dat is te druk voor een outfit. Kies één mooi sieraad en laat dat uitspringen in je outfit. Je kunt wel een opvallende ketting én mooie armbanden aandoen, dat ziet er in het geheel wel mooi uit.

3. Wees niet bang voor kleur

De makkelijkste kleur voor een V-hals shirt is natuurlijk wit, maar je kunt ook een mooie felle kleur aanschaffen. De V-hals shirts zijn niet duur, dus kun je makkelijk meerdere shirts aanschaffen in jouw favoriete kleuren. Een wit shirt staat leuk onder een zwarte blazer en kun je gemakkelijk aan naar het werk of formele gelegenheden. In de zomer kun je kiezen voor een felle kleur zoals kobaltblauw of fuchsia roze, maar ook een nudekleur of grijs is een mooie kleur.

4. Probeer je V-hals shirt in je hoge taillerok te stoppen

Veel celebs dragen hun V-hals shirt in hun taillerok, dit staat erg stijlvol. Mary-Kate en Ashley Olsen zijn fan van een wit shirt en zwarte rok outfit, maar ook Kim Kardashian is erin gespot. Het is erg mooi om een witte shirt met een zwarte taillerok te combineren, omdat het klassiek staat. Je kunt ook een fel gekleurde shirt in je taillerok stoppen dat ziet er funky uit als je het ook combineerd met sneakers.

5. Draag een V-hals shirt met een spijkerbroek

Dit is erg casual en makkelijk voor school. Om het geheel niet saai uit te laten zien kun je er een fel gekleurde tas bijdragen of flatjes met leuke accenten. Zo heb je een outfit die comfortabel en mooi is voor elke dag. Leuke accessoires maken een simpele outfit pas af!

6. Combineer je V-hals shirt met een cardigan

Als het wat kouder begint te worden, kun je je V-hals shirt makkelijk combineren met een cardigan, waarvan je de knoopjes open laat, zodat je de V-hals blijft zien. Doe er een tailleriem overheen en klaar is je look.

Lees verder

© 2008 - 2024 Isabella, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Waarom moet je een cardigan aanschaffen?Waarom moet je een cardigan aanschaffen?Cardigans zijn erg veelzijdig. De cardigans heb je in allerlei kleuren, lang, kort, met leuke knoopjes of prints. Je loo…
Hoe je namaak Lacoste kleding kunt herkennenHoe je namaak Lacoste kleding kunt herkennenLees hier hoe je namaak Lacoste kleding kunt herkennen. Hier staan de echtheidskenmerken van originele lacoste truien. M…
Kleding die u slanker laat lijkenKleding die u slanker laat lijkenKleding kan veel doen voor uw figuur en daarmee ook voor uw zelfbeeld. Door uzelf op de juiste manier te kleden kunt uw…
Carnaval vieren zonder verkleedklerenHeel veel mensen kijken ieder jaar weer uit naar Carnaval. Of je nu naar mooie praalwagens in de optocht kijkt, zelf mee…

Minnetonka’s kopen: Tips & TrucsDe kans om een paar hippe Minnetonka’s te bemachtigen, is in Nederland vrij klein. Het aanbod van de stoere Indianenboot…
Goed gekleed naar je werkGoed gekleed naar je werkAls je op een kantoor werkt, geldt de regel dat je kleding er zakelijk uitziet. Je collega met korte rokken, strakke top…
Isabella (73 artikelen)
Laatste update: 24-08-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.