Vibease: 's werelds eerste draagbare smart vibrator

Vibease: 's werelds eerste draagbare smart vibrator Vibease is 's werelds eerste draagbare 'smart' vibrator. Vibease wil de vrouw verwennen met een volledige seksuele ervaring, die veel verder gaat dan enkel stimulering van de vagina en clitoris via vibratie. Vibease wil meer zintuigen activeren in de seksuele ervaring.

Inhoudsopgave


Seksueel genot is meer dan fysieke stimulatie

Uit onderzoek blijkt dat fysieke stimulatie niet het belangrijkste is om vrouwen te plezieren. De meeste vibrators richten zich vooral op de vibratiesterkte en de vorm van de vibrator. Daarbij wordt vergeten dat de hersenen misschien wel het belangrijkste orgaan zijn voor de ervaring van seksueel genot. Het gehoor, je gemoed en emoties, de tast, de smaak in je mond of de fantasie in je hoofd speelt een minstens even grote rol als fysieke stimulatie.

Een boek zoals Vijftig Tinten Grijs verkoopt miljoenen exemplaren aan vrouwen wereldwijd. Niet omdat het seksueel genot levert, maar wel omdat het boek de fantasie van de vrouw aanwakkert. Vibease speelt, net zoals Vijftig Tinten Grijs, in op de fantasie van de vrouw. Via je smartphone (Android of iPhone) hoor je prikkelende verhalen en gebeurtenissen. Via je oren word je meegesleept in de fantasie en krijg je enorm veel zin. De vibrator zélf, de Vibease, stimuleert handenvrij op het ritme van de fantasie zodat fantasie en gevoel elkaar helemaal aanvullen. De Vibease is een kleine 8 cm lang, zo'n 3,5 cm breed en en twee centimeter dik. Hij bestaat uit lichaamsvriendelijke siliconen die zacht aanvoelen. De kleine Vibease is vooral gemaakt voor stimulatie van de clitoris.

Vibease Fantasy App

Fantasie-bibliotheek

In de Fantasy App kan je kiezen uit verschillende fantasieën die je helpen in de juiste stemming te raken om goed te kunnen genieten van fysieke stimulatie. De vibrator communiceert via Bluetooth met je smartphone en blijft zo het ritme van de gekozen fantasie volgen. De vibrator werd ontworpen om handenvrij gebruikt te worden.
Elke fantasie bevat naast een audioverhaal ook (niet-expliciete) foto's om de gebruikster in de juist stemming te brengen. De bedoeling van de foto's is om slechts de fantasie aan te wakkeren, die de gebruikster verder zelf naar eigen zin verder kan invullen in haar eigen gedachten. De ontwikkelaars werken nu aan een versie met 3D geluid om de ervaring nog intenser te maken.

Je eigen fantasie maken

Met de App kan je ook stemmen opnemen en bij die audio-opnames zeggen wanneer, hoe hard en hoe lang de vibrator moet werken tijdens deze zelfgemaakte fantasie. Als je dat wil kan je je eigen fantasie ook uploaden zodat andere gebruiksters van de Vibease kunnen meegenieten van jouw zelfgemaakte fantasie. Je kan je partner of vrienden je laten helpen om je ultieme fantasie voor als je alleen bent te maken.

Vibease Intimate App

Met een andere App, de Vibease Intimate App, kan je je Vibease van op afstand laten besturen. Je partner kan van overal ter wereld via zijn of haar smartphone controleren hoe jij gestimuleerd wordt door de Vibease. Een lange afstandsrelatie was nog nooit zo seksueel stimulerend.

De Apps (Vibease Fantasy en Vibease Intimate) zijn gratis te verkrijgen voor wie de Vibease koopt.

Het project en eerste leveringen

Vibease werd mogelijk gemaakt via crowdfunding op de website indiegogo.com. Het project haalde daar in de zomer van 2013 zo'n 120.000 $ op, terwijl het oorspronkelijke doel op 15.000 lag. Er is dus duidelijk een heel grote markt voor een 'smart' vibrator zoals Vibease. De eerste Vibease vibrators worden vanaf oktober 2013 geleverd aan wie het project via crowdfunding steunde. Via de feedback van de eerste gebruikers wordt het product geperfectioneerd om dan beschikbaar te worden voor het grote publiek.

Kenmerken Vibease

  • Te besturen via Android en iPhone
  • Audio Fantasieën
  • Controleerbaar op (lange) afstand
  • Draagbaar
  • 100 % handenvrij genot
  • Klein en discreet
  • Herlaadbaar (3 uur batterij-autonomie, oplaadbaar via USB)
  • Waterbestendig
  • Sterke maar stille vibratie
  • Kan ook als gewone vibrator gebruikt worden, zonder smartphone en Vibease Apps

Lees verder

© 2013 - 2024 Swah, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De vibrator: je fijnste vriend?Vroeger was het een schande, een vibrator in je nachtkastje. Dan was je echt niet goed bij je hoofd. Tegenwoordig hebben…
Vibrator kopen: Hoe maak je de juiste keuze?Veel vrouwen en meisjes koesteren stiekem de wens om een vibrator te kopen. Als ondersteuning bij het masturberen of als…
Vrouwvriendelijke vibrators van Emotional BlissSinds 2001 worden in Nederland en België vrouwvriendelijke vibrators van Emotional Bliss verkocht. De vibrators zijn ont…
Vibrator kopen: welke vibrator past bij mij?Een vibrator wordt gebruikt in tal van slaapkamers en behoort tot de meest populaire seksspeeltjes. Je kunt ze kopen in…

Verschil in verlangenHoe ga je om met een verschil in verlangen tussen partners, dit artikel geeft inzicht en praktische tips.
De penis: feiten die handig zijn in de relatieDe mannelijke penis is een extern mannelijk seksueel orgaan. Het is een reproductief orgaan dat bovendien dient als het…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: Jill111, Pixabay
 • http://www.indiegogo.com/projects/vibease-wearable-smart-vibrator-that-brings-fifty-shades-of-fantasy-to-life
Swah (82 artikelen)
Laatste update: 12-07-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.