Vrouwvriendelijke vibrators van Emotional Bliss

Sinds 2001 worden in Nederland en België vrouwvriendelijke vibrators van Emotional Bliss verkocht. De vibrators zijn ontwikkelt door vrouwen voor vrouwen. De filosofie achter de vibrators is dat elke vrouw in staat moet zijn om een orgasme te hebben. Vrouwen moeten een hulpmiddel kunnen gebruiken voor het krijgen van een orgasme zonder zich ordinair te hoeven voelen.

Wat maakt het verschil?

Veel traditionele vibrators en dildo's zijn opvallend en hebben de vorm van een penis. Deze apparaten zijn ook vaak relatief groot. Veel vrouwen ervaren dit als pornografisch, hierdoor voelen zich vaak ordinair. Dergelijke gevoelens belemmeren het seksuele genot tijdens het masturberen. Ook zijn traditionele vibrators vaak gericht op (diepe) vaginale penetratie.

De meeste vrouwen komen echter niet klaar door vaginale stimulatie. Vrouwen kunnen het gemakkelijkste tot een orgasme komen door stimulatie van de clitoris en het gebied daar omheen. Daarnaast zijn de schaamlippen en in de ingang van de vagina zeer gevoelig voor stimulatie. Stimulatie van de juiste gebieden kan de opwinding sterk vergroten, wat het komen tot een een orgasme vergemakkelijkt. De vrouwvriendelijke vibrators van Emotional Bliss, hebben een prettig uiterlijk. de vibrators zijn wit met zachte pastel tinten. Emotional Bliss zijn gevormd dat ze prettig zijn vast te houden en precies die gebieden stimuleren, die leiden tot een hogere opwinding. Vrouwen, die een Emotional Bliss vibrator gebruiken zullen gemakkelijker klaarkomen.

Materiaalkeuze

Emotional Bliss vibrators bevatten geen weekmakers, geen siliconen en geen latex. Op het gebied van seksspeeltjes is dit zeer uniek. Emotional Bliss vibrators hebben dan ook een CE-keurmerk gekregen. Voor de productie van elke Emotional Bliss vibrator worden medische verantwoorde en milieu- en huidvriendelijke kunststoffen gebruikt. Alle vibrators zijn bovendien voorzien van een anti-bacteriële beschermlaag. Door deze beschermlaag zijn de vibrators gemakkelijk te reinigen met lauwwarm water.

De Emotional Bliss vibrators

De Emotional Bliss vibrators zijn voor uitwendig gebruik en uitgerust met verschillende instelmogelijkheden die variëren van 80 Hertz ~ 150 Hertz. Het is bekend dat deze frequenties het beste resultaat opleveren om tot een orgasme te kunnen komen. De verschillende vibrators hebben leuke namen gekregen zoals Womolia, Femblossom of Jasmine. Met vibrators kunnen uitwendige gebieden, zoals de schaamlippen, clitoris en vaginaingang goed gestimuleerd worden. Het stimulatiegebied verschilt per vibrators. Op de laagdrempelige en tevens vriendelijk ogende website staat een handige checklist om de juiste vibrator te kiezen. Op een duidelijk manier wordt uitgelegd welke vibrator het beste gekozen kan worden als bijvoorbeeld het krijgen van een orgasme moeilijk gaat. Ook is er terug te vinden welke vibrators het beste te gebruiken is voor vrouwen die graag hun vingers gebruiken tijdens het masturberen of die juist de ingang van de vagina willen stimuleren. Verder kan hier bijvoorbeeld worden teruggevonden welke vibrators gemakkelijk zijn mee te nemen. Alle Emotional Bliss vibrators zijn op te laden met de meegeleverde adapter.

Bevochtigingsgel of glijmiddel

Net als de meeste andere seksartikelen werken Emotional Bliss vibrators het prettigste als het gebruik gecombineerd wordt met een bevochtigingsgel of glijmiddel. Er is ook een speciale Emotional Bliss (EB) bevochtigingsgel te koop.

Warmtestimulatie

Ook na 2001 is Emotional Bliss zich blijven vernieuwen. In 2008 werden diverse modellen uit het assortiment geleverd met warmtestimulatie. Emotional Bliss introduceerde daarmee de eerste vibrator ter wereld met warmtestimulatie.

Samenspelen

De Emotional Bliss vibrators hoeven niet alleen gebruikt te worden. Veel koppels ervaren samen masturberen als bijzonder opwindend. Ook bij een penetratie van de vrouw met de penis, kan bijvoorbeeld de clitoris gestimuleerd worden met een vibrator. De Chandra en Isis zijn vingervibrators en dus zeer geschikt voor extra stimulatie tijdens de penetratie. Zowel de vrouw als de man kunnen de vingervibrator bedienen. Tijdens het penetreren zal de penis van de man door de trillingen ook extra gestimuleerd worden. Penetratie van achteren, maakt het makkelijk de clitoris en omliggend gebied met een vibrator te stimuleren. Tijdens het vrijen en penetreren ervaren zowel vrouwen als mannen vaak meer genot als ook andere erogene zones gestimuleerd worden. Erogene zones die gemakkelijk met een vingervibrator geprikkeld kunnen worden zijn de borsten en tepels. Ook het prikkelen van de binnenkant van de ellebogen en knieën tijdens het vrijen wordt door veel mensen als een sterke en aangename prikkel ervaren. Een Emotional Bliss vibrator kan seksuele beleving voor beide partners sterk vergroten. De meeste koppels ervaren dit, net als bij een variatie in sexstandjes, als een verrijking van hun seksleven.

Orale seks

Vingervibrators zoals de Chandra en Isis kunnen op een prettige manier gecombineerd worden met orale seks. Zo kan de vrouw bijvoorbeeld haar clitoris extra stimuleren, terwijl de man haar schaamlippen en vagina likt. Het beffen krijgt voor de vrouw zo een extra dimensie waardoor zij gemakkelijker klaar zal komen. Andersom kan de vrouw tijdens het pijpen een vibrator gebruiken om het scrotum van de man extra te stimuleren. Terwijl de eikel en penis met de mond worden bevredigd kan de vibrator tegen de testikels gehouden worden.

Anale seks

De Jasmine is een vibrator waarmee extra druk op het schaambeen kan worden uitgeoefend. De Jasmine stimuleert de vagina goed. Daarnaast kan de Jasmine uitstekend gebruikt worden om de anus van zowel vrouwen als mannen te stimuleren. De vibrator stimuleert de anus zeer prettig. De vibrator is niet geschikt voor penetratie van de anus. Ook anale stimulatie kan het seksleven van beide partners zeer verrijken. Anale stimulatie kan ook gecombineerd worden met orale seks of plaats vinden tijdens de penetratie met de penis. Een vibrator die gebruikt is voor anaal contact mag daarna niet meer voor de vagina gebruik worden, zonder eerst te zijn gereinigd. Een vibrator mag na vaginaal gebruik wel anaal worden gebruikt.

Sinnflut

Naast de bovengenoemde vibrators is er nu ook de Sinnflut. De Sinnflut is het nieuwste op het gebied van vrouwvriendelijke vibrators. De Sinnflut ® is een huidvriendelijk en produceert nauwelijks geluid. De simulatiehulp / vibrator is 100% waterdicht en kan ook gebruikt worden in bad en douche.

Wie ondersteunen / adviseren de producten?

Seksuologen, relatietherapeuten, psychologen, artsen, gynaecologen, revalidatiedeskundigen en tal van gerelateerde instanties vinden de producten van Emotional Bliss een verrijking en adviseren de producten van Emotional Bliss ter ondersteuning van hun werkzaamheden.

Stimulatiegel

Veel vrouwen krijgen tijdens en na de menopauze te maken met klachten op het gebied van ongevoeligheid, verminderde vochtigheid (droge vagina) en verminderd orgasme. Dream Cream versterkt de gevoeligheid, vochtigheid en orgasme op natuurlijke wijze dankzij het lichaamseigen aminozuur L-arginine. Dream Cream is het eerste wetenschappelijk ontwikkelde product voor de vrouw op het gebied van seksuele stimulans en het wordt nog steeds door de meeste vrouwen als beste beschouwd. Dream Cream bevat geen hormonen of op recept verkrijgbare medicatie, noch bevat het menthol, wat veel vrouwen ervaren als een onnatuurlijk en irriterend gevoel.
© 2009 - 2024 Basjobsen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Masturbatie bij mannen en vrouwenMasturbatie is het seksueel stimuleren en prikkelen van zichzelf, door een actieve aanraking van de eigen geslachtsorgan…
Vibrator kopen: welke vibrator past bij mij?Een vibrator wordt gebruikt in tal van slaapkamers en behoort tot de meest populaire seksspeeltjes. Je kunt ze kopen in…
Hoe zit het vrouwelijke orgasme in elkaarHoe zit het vrouwelijke orgasme in elkaarHoe zit het vrouwelijke orgasme nu eigenlijk inmekaar? Welke lichamelijke veranderingen vinden plaats in het lichaam van…
De vibrator: je fijnste vriend?Vroeger was het een schande, een vibrator in je nachtkastje. Dan was je echt niet goed bij je hoofd. Tegenwoordig hebben…

Seksuele disfuncties: libidostoornissenSeksuele disfuncties: libidostoornissenHoewel (zeker van mannen) gedacht wordt dat men altijd zin in seks heeft, blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. De…
Afknappers tussen de lakensAfknappers tussen de lakensElke vrouw maakt het wel eens mee: een afknapper in bed. Een man die een teleurstelling veroorzaakt tijden de seks. De s…
Basjobsen (20 artikelen)
Laatste update: 05-07-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.