Top 10 manieren om een zaadlozing uit te stellen

Top 10 manieren om een zaadlozing uit te stellen Er zijn een heleboel manieren om een zaadlozing uit te stellen. Sommige zijn erg effectief, maar vergen veel tijd. Anderen zijn relatief eenvoudig, maar werken niet altijd even goed. Wat zijn nou de beste manieren om een zaadlozing uit te stellen. Hier een top tien.

Nummer 10

We beginnen met nummer 10, de minste uit de lijst, maar zeker niet één om over het hoofd te zien. Medicijnen, met name anti-depressiva kunnen worden voorgeschreven in de meer uitzichtloze situaties. Het voordeel is natuurlijk dat het goed werkt, maar het feit dat je aan de medicijnen zit en de bijwerkingen daarvan zijn absolute minpunten.

Nummer 9

De "knijptechniek". Het klinkt pijnlijk, maar wacht maar totdat je de beschrijving hoort. Wat je doet is met je vingers de bloedcirculatie in de penis verminderen door te knijpen bij de eikel. Juist, het grootste nadeel van deze methode lijkt me voldoende duidelijk.

Nummer 8

De methode op nummer 8 is ook niet al te vriendelijk. Wat je doet is het omlaag duwen van je ballen met je duim en wijsvinger. Met de duim en wijsvinger maak je een halve cirkel waarmee je van bovenaf de ballen omlaag duwt. Wanneer je normaal gesproken een orgasme hebt trekken je ballen dichter naar je lichaam (net als wanneer je het koud hebt). Door de ballen van je lichaam af te duwen stel je de orgasme even uit. Ook hier is het minpunt dat het niet zo heel prettig aanvoelt.

Nummer 7

De stop-methode. Eigenlijk de meest eenvoudige van ze allemaal. Wanneer je het gevoel hebt op het punt van een orgasme te staan. Stop dan even, knuffel en streel elkaar een tijdje en als je er weer tegenaan kan, dan ga je pas weer verder. Het werkt natuurlijk prima, maar het minpunt is dat het op het moment moeilijk kan zijn om te stoppen simpelweg omdat jij dat niet wilt of je partner dat niet wilt.

Nummer 6

Draag een condoom. Zelfs een normale condoom verminderd al de gevoeligheid van je eikel, maar er zijn ook nog speciale condooms die een licht-verdovend middel bevatten om er voor te zorgen dat je langer door kunt gaan.

Nummer 5

Concentreer je minder op de penetratie en meer om alles er rond omheen. Seks is zo veel meer dan slechts de penetratie, dus ondanks dat je dit misschien niet lang volhoudt kun je nog steeds spetterende seks hebben.

Nummer 4

Als het voor jou een ding is om in bed te "presteren", dan kan dit juist het probleem zijn. Je legt dan te veel druk op het lang moeten kunnen doorgaan. Probeer te ontspannen en deze gedachte te laten varen. Je moet van seks genieten en niet bang zijn dat je niet presteert of dat iemand op je zou afknappen. Vaak helpt het al een hoop als je niet met zo'n prestratiedrang aan seks begint.

Nummer 3

Oefenen, oefenen, oefenen! Dit is een van de betere tips. Door veel te oefenen, word je steeds "beter" in het uitstellen van een orgasme. Oudere mannen, die al enige ervaring hebben opgedaan kunnen over het algemeen langer doorgaan dan de jongere mannen. Dus, niet getreurd, gewoon meer oefenen.

Nummer 2

De bekkenbodemspier is een spier die ergens tussen je scrotum en je anus in zit. Deze gebruik je bijvoorbeeld bij het ophouden van je plas. Maar ook het uitstellen van een orgasme kan met deze spier beïnvloed worden. Door hem geregeld te trainen kun je hem beter gebruiken tijdens de seks om zo het langer vol te houden. Goed, het vergt wat tijd, maar het geeft wel resultaat.

Nummer 1

Denken aan je schoonmoeder/oma/oudtante, als het maar een voor jou zeer onerotische gedachte is. Door je gedachtes af te lijden van de seks daalt je opwindingsniveau en hou je het nog net iets langer vol.
© 2008 - 2024 Newton, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Seksuele disfuncties: orgasmestoornissenSeksuele disfuncties: orgasmestoornissenDe orgasmestoornis is een vorm van een seksuele disfunctie. Orgasmestoornissen uiten zich bij de vrouw vaak in het gerem…
Droog klaarkomen na operatie aan zaadbalDroog klaarkomen na operatie aan zaadbalWanneer een man een operatie heeft ondergaan waarbij een zaadbal is verwijderd dan kan dit tot gevolg hebben dat hierna…
Hoe zit het vrouwelijke orgasme in elkaarHoe zit het vrouwelijke orgasme in elkaarHoe zit het vrouwelijke orgasme nu eigenlijk inmekaar? Welke lichamelijke veranderingen vinden plaats in het lichaam van…
Tips om zwanger te wordenZwanger worden: het is een wens van veel vrouwen. Maar wat nu als het niet direct lukt? Dit artikel geeft tips om zwange…

Afrodisiaca met potentieEen moeilijk onderwerp om serieus over te schrijven of te praten. Vooral ook een onderwerp waar al eeuwen de wildste ver…
Sekseverschillen in seksueel gedrag. Gevolg van evolutie?Mannen en vrouwen verschillen in seksueel gedrag. Mannen hebben minder moeite met seksuele avontuurtjes dan vrouwen. Ver…
Newton (27 artikelen)
Laatste update: 27-10-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.