Vibrators, een wereld van genot!

Bijna de helft van alle vrouwen tussen 18 en 60 jaar gebruikt sex speeltjes of heeft ze ooit gebruikt. Dit was de uitkomst van een recent onderzoek door een toonaangevend instituut op het gebied van seksualiteit. Vibrators en sex speeltjes in het algemeen worden meer en meer geaccepteerd. Vibrators openen een volledig nieuwe wereld van plezier en genot in jouw sexleven. Vibrators zijn perfect voor intense stimulatie van de clitoris, vagina en g-spot, met heftige orgasmes als resultaat. Vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en types, klaar om je te laten genieten. De meeste modellen gebruiken verschillende standen en snelheden, andere modellen hebben daarbij de mogelijkheid om de frequentie van de trilling precies naar jouw wensen aan te passen. Hou in je achterhoofd dat het meer gaat om de beweging en het type van de vibrator dan om het formaat en de vorm van het speeltje. Hou ook rekening mee wat je van je vibrator wilt: bijvoorbeeld overal mee naar toe te nemen, waterdichtheid voor in bad, echtheid of multi-functionaliteit. Stel je overal voor open en maak dan pas je keus voor een model dat bij je past.

‘Rabbit’ vibrators

‘Rabbit’ vibrators zijn het beste wat er op dit moment te krijgen is. Niet voor niets zorgt dit product ervoor dat zoveel vrouwen zo makkelijk een orgasme bereiken. Vraag het in je omgeving, veel vrouwen zweren bij deze multi-functionele vibrator. De rabbit vibrator stimuleert de vagina als een traditionele vibrator, maar stimuleert tegelijkertijd ook de clitoris en de opening van de vagina. Sommige modellen hebben daarbij ook nog een extentie voor anale stimulatie of een speciale sectie gevuld met kralen, voor extra vaginale en G-spot stimulatie.

Multi-functionele vibrators zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn makkelijk in het gebruik en werken voor zowel de ervaren als de nieuwe vibrator-gebruiker. Maar weesl gewaarschuwd: hij kan u zomaar het beste orgasme geven dat u ooit heeft ervaren.

Traditionele vibrators

Traditionele vibrators zijn de meest voorkomende seks speeltjes. Verkrijgbaar in alle soorten en maten is de traditionele vibrator gevormd als een penis en kan hij gebruikt worden voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Als iemand denkt aan een vibrator, dan is dit meestal het type dat voor de geest wordt gehaald. Ze zijn slank, recht, tussen 6 en 14 centimeter, gemaakt van plastic, en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

G-spot vibrators

De G-spot. Hij zit er echt! De g-spot bevindt zich op zo’n 3-4 centimeter aan de binnen- en bovenkant van de vagina, en kan u uw meest intense orgasme te bezorgen. Als u uw g-spot nog niet gevonden hebt, dan zal deze vibrator u ernaar toeleiden. G-spot vibrators zien er vaak uit als een traditionele vibrator, met als uitzondering dat ze een speciale curve hebben die de g-spot extra zal beroeren.

Clitorale vibrators

Er bestaat eigenlijk geen twijfel over (het is eigenlijk gewoon een feit) dat een vrouw clitorale stimulatie nodig heeft om een orgasme te bereiken. Clitorale vibrators zorgen voor intense en directe stimulatie van de clitoris. Sommige modellen zijn puur voor uitwendig gebruik ontworpen, andere modellen zitten gemonteerd op een bijvoorbeeld multi-functionele vibrator. Elk type biedt uniek genot, die alleen met handmatige stimulatie niet bereikt zal worden.

Discrete vibrators

Discrete vibrators kun je zonder problemen meenemen in het dagelijks leven en maar weinig mensen zullen het herkennen voor wat het eigenlijk is. Dit type lijkt op uw lipstick, pen of mobieltje, zijn erg krachtig en stimulerend en zijn verbazingwekkend stil. Perfect voor als u onderweg bent, op het vliegveld, of waar dan ook waar u op dat moment zin hebt in een heimelijk avontuurtje.

Realistische vibrators

Precies zoals de naam al zegt, zijn deze vibrators ontworpen zodat ze anatomisch lijken op een echte penis. In verschillende maten, met verschillende soorten oppervlak, komt deze vibrator het dichtst bij de realtiteit.

Waterdichte vibrators

De uitleg over waterdichte vibrators is erg simpel. Ze zijn waterdicht. Deze vibratoren zijn ontworpen om onder de douche, in bad, het zwembad of elke andere natte plek te gebruiken. De delicate onderdelen zijn goed verpakt in waterdicht materiaal, zoals ook de elektronische delen, om je optimaal te laten genieten maar ook te beschermen. Houdt u er wel rekening mee dat de chloor en andere chemicaliën die zich bijvoorbeeld in zwembaden bevinden, schadelijk zijn voor de vibrator. Maak hem ook altijd even droog na gebruik!

Jelly vibrators

Als u zachte materialen prettiger vindt dan harde, dan is jelly rubber erg geschikt. Jelly lijkt op silicone maar is minder waarheidsgetrouw. Jelly vibrators zijn ook iets stijver dan de siliconen tegenhanger, maar dat ligt eraan wat u prettig vindt. Als u ook met budget rekening moet houden, is een jelly vibrator een goed alternatief. Door de samenstelling van het materiaal is het aan te bevelen om een condoom te gebruiken. Doordat het materiaal gevoelig is voor chemische substanties, moet ook altijd water als schoonmaakmiddel gebruikt worden. Ook het glijmiddel moet op waterbasis zijn.
© 2009 - 2024 Jdew, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De vibrator: je fijnste vriend?Vroeger was het een schande, een vibrator in je nachtkastje. Dan was je echt niet goed bij je hoofd. Tegenwoordig hebben…
Vibrator kopen: Hoe maak je de juiste keuze?Veel vrouwen en meisjes koesteren stiekem de wens om een vibrator te kopen. Als ondersteuning bij het masturberen of als…
Vibrator kopen: welke vibrator past bij mij?Een vibrator wordt gebruikt in tal van slaapkamers en behoort tot de meest populaire seksspeeltjes. Je kunt ze kopen in…
Leuke weetjes - Vibrators en dildo'sHeb je ooit al vibrators en dildo’s gezien in de vorm van Barak Obama, Hello Kitty, de penis van een hond of een paard,…

De geschiedenis van de vibratorHet moment dat de stoom-gedreven ‘Manipulator’ het levenslicht zag in Groot-Brittannië in 1870, is ook de start van het…
Je huis staat vol met Sex Speeltjes!Geen zin om te gaan winkelen bij een online sexshop om je seksleven een nieuwe impuls te geven? Nou, het zou zo maar een…
Jdew (3 artikelen)
Laatste update: 26-12-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.