Afvallen met X-trine Acai Clean & Burn

Afvallen met X-trine Acai Clean & Burn Afvallen is niet makkelijk, maar het wordt een stuk eenvoudiger wanneer je Acai Clean & Burn van X-trine gebruikt. Dit supplement werkt op vijf verschillende manieren mee in de richting van jouw streefgewicht. Lees hier alles over de ingrediënten en de werkzaamheid van deze capsules. Lees ook meer over mijn ervaringen met dit product en waag uiteindelijk zelf een poging om dat slanke figuur te bereiken waar je altijd naar op zoek geweest bent.

Acai Clean & Burn: de werking

Zo veel mensen die willen afvallen, even zo veel dieëten op de markt. Wordt je de ene keer opgedragen iedere gram vet uit je menu te halen, de volgende keer mag je alles weten wat je wilt en weer een volgende keer drink je de hele dag shakes waar je niet heel vrolijk van wordt. Maar waarom zou je niet iets minder invasiefs proberen? Een pil die je twee maal per dag neemt en die geen wonderen doet maar die je wel helpt op gestaag toe te werken naar je streefgewicht. Dat doet Acai Clean & Burn voor je. Het draagt op vijf verschillende manieren bij aan gewichtsverlies, te weten:
 1. Het ondersteunt gewichtsbeheersing
 2. Het gaat een hongergevoel tegen
 3. Het geeft je extra energie
 4. Het ondersteunt de vetstofwisseling
 5. Het draagt bij aan de reiniging van het lichaam

Het product is te kopen in potjes met 60 capsules, voldoende dus voor 30 dagen. Er bestaat geen advisering om na één kuur te stoppen. Het langer doorgebruiken van het middel heeft geen schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Je kunt het daarom langere tijd blijven gebruiken.

De ingrediënten

Dat zijn ambitieuze doelen voor een supplement dat je slechts twee maal per dag zonder verdere dieetinstructies hoeft in te nemen. X-trine, de maker van het product claimt dat dit te komt doordat twee ingrediënten te vaken worden gebruikt om af te vallen zijn samengevoegd en dat door de toevoeging van chroom meteen ook wordt gezorgd dat je minder eetlust hebt en dus minder snel geneigd bent om tussendoor (zoet) te snacken. En zoals je weet: wat er niet aankomt hoeft er ook niet af. Zeker wetende dat je niet aankomt werkt Acai Clean & Burn dus gestaag toe naar een gewichtsafname door de werking van Acai bes en groene thee.

De exacte ingrediënten van Acai Clean & Burn zijn:
 • Acai bes extract (euterpe oleracea)
 • Groene thee extract (camelia sinensis)
 • Gemberwortel (zingiber officiale)
 • L-carnitine
 • Paardenbloem
 • Gingerol
 • Lineol
 • Borneol
 • Zingibain
 • Zingibereen
 • Zingiberol
 • Pheilandreen
 • Shogaol
 • Vulmiddel (calciumtrifosfaat en zonnebloemolie)
 • Verdikkingsmiddel (hypromellose)
 • Mineralen

Om precies te zijn bevat één capsule 0,25 gram acai bes extract, 0,20 gram groene thee, 0,10 gram L-carnitine, 0,5 gram paardenbloem en 250% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid chroom.

Mijn ervaringen

Zelf heb ik Acai Clean & Burn een aantal weken gebruikt. Ik heb net geen overgewicht maar wilde graag een paar kilo kwijt. Dit product heeft me daarbij goed geholpen. Voor mijn gevoel werkte vooral de chroom goed. Ik ging namelijk wat minder eten en had inderdaad tussendoor niet meer zo sterk de behoefte om te snacken, ook niet wanneer ik me verveelde, gewoonlijk een moment om te gaan eten terwijl dit helemaal niet nodig is. Het zou echter te makkelijk zijn om dit volledig aan de chroom te wijten. Ik heb namelijk eerder pillen met alleen chroom gebruikt en hier nauwelijks een positief effect door ervaren. Wel had ik toen een vieze smaak in mijn mond en kon niet anders dan dat wijten aan het gebruik van de chroomtabletten van de drogist. Met Acai Clean & Burn merk ik hier echter niets van.

Zonder verder te sporten merkte ik dat ik wekelijks een paar ons afviel. Het ging meestal om 0,5 tot 1 kilo per week. Naast deze gewichtsafname ben ik ook wel gaan geloven in het reinigende effect van het middel. Ik werd namelijk ook direct van het opgeblazen gevoel afgeholpen waar ik al tijden last van had. Na het eten, maar ook soms gewoon zomaar had ik het gevoel dat ik echt een dikke buik had en dit verdween gedurende het gebruik van het middel van X-trine. Daarnaast had het ook een gunstig effect op mijn darmwerking. Mijn hele leven lang heb ik al last van mijn darmen in de zin dat ze maar erg langzaam hun werk doen. Ontlasting was daardoor altijd onregelmatig en vervolgens behoorlijk hard. Sinds ik Acai clean & burn gebruik is ook dit probleem verholpen en verlopen mijn toiletbezoeken een stuk aangenamer. Persoonlijk ben ik dus erg blij met dit dieet!

Iets om rekening mee te houden is dat de capsules redelijk groot zijn. Je moet dus geen problemen hebben met het doorslikken van grote pillen. Door de gladde structuur van de capsule zou het voor mensen die met gemak een pijnstiller doorslikken echter geen probleem moeten zijn.

Lees verder

© 2012 - 2024 Dessal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De açai-bes: goed voor je gewicht en je gezondheidDe açai-bes is één van de fruitsoorten die behoren tot het superfruit. De bessen zitten bomvol met gezonde voedingsmidde…
Acai bessen goed voor je gezondheid en voor je lijnAcai bessen goed voor je gezondheid en voor je lijnJe hoort de laatste tijd veel over acai bessen. Zo bestaat er het acai bessen dieet voor gewichtsverlies. Wat zijn nu pr…
X-trine, afvallen met citroensapX-trine, afvallen met citroensapX-trine citroensapkuur is een populair hulpmiddel om af te vallen. Dit dieetproduct van X-trine wordt meestal in de vorm…
Açai Bes BijwerkingenAls u graag meer wilt weten over de werking van de Açai Bes, lees dan vooral verder. Dit artikel voorziet u van informat…

Eindelijk effectieve afslanktips die je goed kunt volhoudenEindelijk effectieve afslanktips die je goed kunt volhoudenHet aantal volwassenen in Nederland dat kampt met ernstig overgewicht is de laatste 30 jaar meer dan verdubbeld, volgens…
Snel afvallen met het Koolsoepdieet (ziekenhuisdieet)mijn kijk opSnel afvallen met het Koolsoepdieet (ziekenhuisdieet)Het koolsoepdieet is van oorsprong een crashdieet voor hartpatiënten dat bedoeld is om zo snel mogelijk zoveel mogelijk…
Bronnen en referenties
Dessal (1.118 artikelen)
Laatste update: 24-07-2020
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.