Afvallen met groene koffie

Afvallen met groene koffie Groene koffie, wat is dat nou weer? Groene koffie is een heel goed middel om af te vallen. Steeds vaker zijn er berichten in de media te lezen over de positieve eigenschappen van groene koffie. Wil jij gewicht kwijtraken? Dan kun je groene koffie overwegen. Dit werd al eens door Doctor Oz aangeraden.

Wat is groene koffie?

Groene koffie is de koffieboon voordat hij wordt geroosterd. Bij het roosteren van koffie ontstaan er talloze chemische stoffen en verdwijnen ook nog eens een hoop van de positieve eigenschappen van koffie. Groene koffie is een relatief onbekend begrip, maar de laatste tijd krijgt het steeds meer bekendheid. Groene koffiebonen worden wel al erg lang gebruikt voor allerlei doeleinden. Het is dus pas sinds kort dat ook het grote publiek ontdekt wat de voordelen hiervan zijn.

Afvallen met groene koffie

Groene koffie stimuleert de vetverbranding. Het aantal calorieën dat je verbrandt tijdens het sporten kan dus hoger zijn wanneer je groene koffie tot je neemt. Ook geeft het je een voller gevoel, waardoor je minder snel zin hebt om te snaaien en snoepen. Als laatste zorgt groene koffie voor veel energie en dit kan vooral heel handig zijn wanneer je gaat sporten. Het is dan namelijk makkelijker om nét wat langer te gaan dan normaal en nét wat even meer kracht te zetten.

Pas op voor nepproducten

Er zijn heel veel afslankproducten op de markt die claimen dat er groene koffie in zit. Let hier echter heel goed op. Vaak gaat het niet om groene koffie, maar groene thee, samen met enkele kruiden en extracten. Er zijn producten bekend waar cocaïne aan toegevoegd is, in plaats van daadwerkelijk groene koffie. Ook zijn er veel producten waar efedrine in zit. Dit is een verboden product, omdat het lichamelijke problemen kan opleveren, zoals maagbloedingen. Afslankmiddelen waar dit soort verboden middelen in zitten worden dan ook vaak alleen via het internet verkocht.

Supplementen met groene koffie

Er zijn verschillende supplementen waar groene koffie aan toegevoegd is. Deze kunnen prima worden toegevoegd aan een eet- en sportpatroon. Let wel altijd goed op de overige ingrediënten, zodat je zeker weet dat er geen verboden middelen in zitten.

Koffiebonen

Het is ook mogelijk om groene koffiebonen te kopen en deze te gebruiken voor een lekker bakje koffie. De smaak hiervan is wel anders dan van zwarte koffie, maar dat is een kwestie van wennen. Omdat groene koffie je veel energie geeft, wordt aangeraden om dit in de ochtend of vlak voor het sporten te drinken.

Bijwerkingen groene koffie?

Er zijn enkele klachten die je kunt krijgen wanneer je groene koffie drinkt of slikt. Zo kun je bijvoorbeeld wat draaierig worden en last hebben van slaapproblemen. Eet altijd wat in combinatie met groene koffie en zorg dat je genoeg water drinkt.

Wondermiddel?

Helaas bestaat er geen wondermiddel waarbij je zomaar kilo’s kwijtraakt. Afvallen met groene koffie is mogelijk, maar je moet het vooral zien als een hulpmiddel bij het afvallen. Je zult nog steeds goed en gezond moeten eten en voldoende beweging moeten krijgen. Een gezond eet- en beweegpatroon is van groot belang wanneer je wilt afvallen. Gun het ook de nodige tijd. Je zult makkelijker een blijvend resultaat zien wanneer je niet te snel afvalt, maar juist geleidelijk de overtollige kilo’s kwijt raakt.

Lees verder

© 2014 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afvallen met groene koffie door chlorogeenzuurAfvallen met groene koffie door chlorogeenzuurGroene koffie is een product rijk aan chlorogeenzuur dat je kan helpen bij het afvallen. Voor het brandingsproces waaraa…
Afvallen met Revolyn: geeft je dieet een steuntje in de rugAfvallen met Revolyn: geeft je dieet een steuntje in de rugRevolyn is een dieetmiddel dat een aantal populaire afslankproducten verenigt in één capsule. Revolyn bevat namelijk de…
Afvallen: Wat moet je drinken als je wilt afslanken?Afvallen: Wat moet je drinken als je wilt afslanken?Afvallen kan ook zonder dieet en zonder sporten. Water of ander vocht is heel effectief wanneer je wilt afslanken. Water…
Wat is afslankkoffie?Afslankkoffie kan zorgen voor het omzetten van hardnekkig lichaamsvet naar energie voor de spieren. Je krijgt er energie…

Stukje plastic op tong laten naaien, om af te vallenStukje plastic op tong laten naaien, om af te vallenHoe ver wil je gaan om af te vallen? Als een maagverkleining te rigoureus voor je is, dan is de Tong Patch (een stukje p…
Alle voordelen van het drinken van waterWater is het allergezondste wat je maar kan drinken. In water zitten geen calorieën en daarom is het heel gezond, dit is…
Bronnen en referenties
  • http://gezond-afslanken.info/
  • Doctor Oz
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 25-05-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.