Reacties
Ad, 13-07-2017
Dit jaar hebben we enorm veel abrikozen in de boom en kunnen ze niet op. Mijn vrouw heeft een aantal rijpe abrikozen geschild en de pit verwijderd vervolgens in de oven verwarmd tot tachtig graden en deze zijn onvoorstelbaar lekker geworden.
Dagelijks eten we ze ook uit de boom vers geplukt. Wat dan nog overrijp uit de boom valt is voor de palinka.Reactie infoteur, 02-08-2017
Wat denk je van abrikozenjam. Ook lekker hoor!
Marja, 27-02-2016
Beste heer/mevrouw,
ik zoek rinse abrikozen (gedroogd) waar kan ik de abrikozen kopen meestal zijn ze gesuikerd.
m.vr.gr. MarjaReactie infoteur, 29-02-2016
Ik weet niet zo snel maar misschien bij PIT&PIT?
W. V. Schaijk, 20-11-2014
Moeten de gedroogde abrikozen geweld worden voor dat je ze eet?Reactie infoteur, 25-11-2014
Ik denk wel dat dit beter is, maar misschien kun je er beter even op googlen.